+1herkes kendi yönünden haklı
maalesef inventus elraenn ve unlost a f/p sistem diyerek aslında oyle olmayan sistemleri verip tanıttırıyor onlarında demek ki bilgisi o kadar yeterli değil ki maalesef tam olarak anlamıyorlar
ben elraenn i de donanım arsıvını de severm fanboyluk yapmaya gerek yok burda
Elraenn in isi zaten sistem toplayıp pazarlamak degil. unlost kendı adı altında PC cıkarıyor diye izleyicilerinde demesi ile Elraenn de cıkardı
inanılmaz gereksiz bos bir tartısma yuzyuze gelip gulup gecilecek bir olayı bu kadar sacma abartmaya bence gerek yok
bu yonden bakarsan dogrudurDonanım Arşivi bunu post olarak paylaşmak yerine özelden yazarak çözebilirdi.bence Elraen haklı
banada lutfen link olarak ben son yayınlarını kacırdımKüfür ettiği videoyu bilen varsa atsın.
suçlu inventus iğrenç sistem yapıp milleti birbirine düsürüyorOlayın en baştında DA-3 tanıtımında Abdullah "İndirim yaptık diyip pahalıya satıyorlar" minvalinde bir şey söylemişti. Sanırım bunun üstüne Elraen de "Aynı şeyi siz de yaptınız" gibi bir şey söylemişti. Fakat konu buraya nasıl geldi onu anlamadım. Aydınlatacak biri var mı ?
pp si elraen olan biri da forumda yorum yapıyor KAFAM YANIYOR ANNEDonanım Arşivi bunu post olarak paylaşmak yerine özelden yazarak çözebilirdi.bence Elraen haklı
İki tarafıda severim iki tarafında haksız ve haklı olduğu durumlar var bence iki tarafta insan gibi konuşup bu durumu halledebilirler.Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi ne düşünüyorsunuz?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
''Çımardığı'' sistem.Evet arkadaşlar gördüğünüz gibi ne düşünüyorsunuz?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
+1Elraen i severim kral adamdır ama boş yapmış.
Açıklamayı vs. oku
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle bir şey yapması bence daha doğru. En azından insanlar biraz daha bilinçlenip kimden sistem alıp almayacağını bilir.