#ElraenÖzürDile Olayı Nedir?

Sırf bu kafa yüzünden çok şey kaybedersiniz. Birisi iyi bir insan diye yanlış bir şey yaparsa üstü örtülmemeli. Şuan yaşanan olay hakkında değil, genel olarak konuşuyorum.
Doğukan, sen az çok anlamışsın olay ne tam olarak?

Sen bana yazarken Beynini çıkarıp masaya koyuyorsun anlaşılan. Reaksiyonlarından anladığım kadarıyla tek eğlencen sabahtan akşama kadar forumda dolaşıp Millete mualefet olmak. Rezil seviyesiz bir insansın. Yazıklarımı anlamak istemiyorsun. Tamda cehil 15 yaşında veletlerden beklenecek hareket. Burda millete flameler yapıp mualif olamya devam et. Seninle daha da muhatap olmam. Seviyene iyice düştüm zaten. Dediklerim bir taraftan giriyor bir taraftan çıkıyor. Hayatta başarılar kardeşim. Senin gibi buram buram cehalet kokan tipler bu hayatta çok zorlanıyor çünkü. Daha da yazmam zaten sana
Yazdığın şeyler o kadar anlamsız ki diyecek bir şey bulamıyorum. Cahil, Beyinsiz vs. Vs.

Peki sana söylediğim şeylere karşı bir şey diyebiliyor musun? Tek yaptığın şey, "adam hata yapmaz heueheeuh" diye ağlamak. "İnsan hata yapabilir" sözüme de hala cevap alabilmiş değilim. Ayrıca Forumda ne kadar dolaştığım kimseyi ilgilendirmez. En azından milletin boş boş fanboyluğunu yapmıyorum. Yazdıklarının bir anlamı olsa da anlasam. Benim ilk başta kurduğum cümleye ağzından köpükler çıka çıka yazan bendim zaten değil mi? Yaş konusunda da yanılıyorsun haberin olsun. Anca senin gibi Toxic bir eleman insanları yaşıyla yargılar. Gerçek hayatta karşına çıksam bu sözleri söyleyebilecek cesarete sahip olabilir misin acaba? Ayrıca, hayattaki başarım hakkında bilmeden yorum yapmaya devam. Anca bu beklenir zaten senden.
Doğukan, sen az çok anlamışsın olay ne tam olarak?
Ben de bilmiyorum. Benim tek dediğim şey, insanlara körü körüne bağlanmayın. Her insan hata yapabilir demek oldu. Ama bu toxic arkadaş öyle bir atladı ki üzerime.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,420
Üyeler
188,933
Son üye
KUKULİ
Geri