EN F/P 4070Tİ S Sistem (Tabii yersen)

ModArt ın topladığı tost makinesi bile alınmaz

Bu eleman kadar egoist, kendini beğenen birini görmedim. Arkadaşım dediği adamın çıkardığı sisteme sağda solda laf attı, bende pc hocasının kendi face sayfasında taner'in çıkardığı sistemi övdüm diye levon beni kendi face sayfasından atmış :DD Bu kadar çekemeyen bir karaktere sahip.

Vatan 2 yıldır öyle fiyatlara satıyor ki bence yayıncıların geri kalmasının sebebi oldu vatan
Vatan büyük stoğa sahip doğru ama bunca sene vatan tatatatan kazık atan dediğimiz firmadan pahalıya satmaları can sıkıcı.

IMG_20250328_174924.jpg

2023 de birine almış olduğumuz hazır sistem. Hepsi kalite. Tuf serisi.

Şimdi nerde A620M kart, powerbooost kasa varsa onu koyuyolar.

Nerden nereye.

Vatan büyük stoğa sahip doğru ama bunca sene vatan tatatatan kazık atan dediğimiz firmadan pahalıya satmaları can sıkıcı.
Kesinlikle katılıyorum 10k ya 6650xt sistem satıyorlardı rx 6700 11k ya felan satılmıştı kimse vatandan sistem almıyordu 7xxx de veya 4xxx de hiç iyi fiyat görmedim ben vatan dışı abartısız söylüyorum

Videoyu biraz dinleyeyim dedim, ulan fiyatı beğenmeyenleri de al-satçı/stokçu ilan etmiş.

Bu nasıl bir aşağılamadır la :kekw: taktik yapıyormuşuz biz kötüleyip fiyat düşürüp kapıyormuşuz.

Ayıptır la bizi görmüyorsun hadi geçtim, kendi kitleni de mi görmüyorsun arkadaşım ?

Screenshot_2.png

Piyasada zaten iki kanal var doğru düzgün sistem yapan bunlar anca böyle vasat kendim toplasam aynı fiyata daha iyisini toplicam sistemler yapıyor

firma adama yolluyor incele diye adam inceliyor aslında işini yapıyor bunu idrak edemeyenlerde var
klasik satış taktikleri tabi ki de övecek neden kötülesin sizde onun yerinde olsanız sizde öveceksiniz
herkes parasına bakıyor bu devirde yapacak bişey yok

bu arada gayet samimi sıfır egosu olan biri tanımadığınız için yorum yapmayın:giggle:

Vatan 2 yıldır öyle fiyatlara satıyor ki bence yayıncıların geri kalmasının sebebi oldu vatan
Vatanın ismi çıkmıştı kazık diye .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
2023 de birine almış olduğumuz hazır sistem. Hepsi kalite. Tuf serisi.

Şimdi nerde A620M kart, powerbooost kasa varsa onu koyuyolar.

Nerden nereye.
Aynı listeye sahibim 24.5 tuttu 2023 Şubat

olm bu adam şaka mı
1743187617784.png

Ha bir detayda aklıma geldi eskiden al sat için alsak piyasadan daha ucuza satsak bile kar ederdik. 20K lık sistemi 16K yaparlardı 18K ya satardık. Simdi 20K lık sistemi 18K yapıyorlar öpün başınıza koyun diyorlar. Cidden 3 5 fazla verip parça satışına dönmek lazım. Onu Abdullah reis paylaşıyordu onu da bıraktı. (HB den bir sürü ürün aldırttı)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,269
Üyeler
184,912
Son üye
ern06
Geri