Neler Yeni

En fazla 4000TL Telefon önerisi.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Eyvah 5ghz desteklemiyorsa sorun değil mi?
dalga geçmeyin. ben burada bilgi veriyorum. sadece 5ghz kullanan modemler var. adam telefon alacak bi bakacak wifi'ye bağlanamıyor listede modem çıkmıyor.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
dalga geçmeyin. ben burada bilgi veriyorum. sadece 5ghz kullanan modemler var. adam telefon alacak bi bakacak wifi'ye bağlanamıyor listede modem çıkmıyor.
Gerçekten dalga geçmiyorum. Benim modemimdeki 2.4ghz ve 5ghz çıkışları arasında o kadar fark var ki. Aynı yavaşlık telefonda da olmaz mı?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Gerçekten dalga geçmiyorum. Benim modemimdeki 2.4ghz ve 5ghz çıkışları arasında o kadar fark var ki. Aynı yavaşlık telefonda da olmaz mı?
şöyle. mesela komşu modeminden edindiğim tecrübeyi anlatıcam. komşum çift bantta kullanıyor ama 2.4ghz daha iyi çekerken 5ghz daha az çekiyor. öncelik hangisindeyse o daha fazla çekiyor sanırım. 5ghz'nin tek olayı ayar yapıldığında daha uzun menzilli ve hız kaybının daha az olması. yani pek sorun olmaz.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
şöyle. mesela komşu modeminden edindiğim tecrübeyi anlatıcam. komşum çift bantta kullanıyor ama 2.4ghz daha iyi çekerken 5ghz daha az çekiyor. öncelik hangisindeyse o daha fazla çekiyor sanırım. 5ghz'nin tek olayı ayar yapıldığında daha uzun menzilli ve hız kaybının daha az olması. yani pek sorun olmaz.
Nedense bizim modemde 2.4 evin her yerinde çekiyor ama aşırı yavaş, bir videoyu açması bile 10 saniyeyi buluyor. 5ghz evin yarısında çekiyor ama kar kat daha hızlı

Deliever

80+ Bronze

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Öncelikle Selamlar, yakın zamanda yeni telefon almayı planlıyorum, ve şartları bunlar:

PUBG gibi oyunlarda en fazla CPU sıcaklığı 40 derece olmalıdır.

PUBG'de HDR (Grafik ayarını) desteklemek zorundadır.

Kamerası güzel olmalıdır.

Arayüzü güzel olmalı. Örnek: Xiaomi, Samsung.

Şartlarım bunlar, şuan annemin telefonunu kullanıyorum ve PUBG Gibi oyunlarda CPU 48 derece, Batarya ise 41 derecelerde geziyor. Annemin telefonu ise Redmi Note 8 PRO. (BU TELEFONU ÖNERMEYİN) PUBG'de telefonu elimde tutmakta zorluk çekiyorum. 😟
Samsung istiyorsan A serisine bakabilirsin A51 ve A71 Xiaomi bakiyorsan Mi10 L var onun dışında önereceğim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,743
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom