Neler Yeni

En garip özelliğiniz

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
14 yaşımda max 45 kilo olmam. 45 de çokmuş 40 falanım heralde.

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Olan tüm olaylara bir bilgisayar parçasının adını vermek,böylece o parçaya baktığımda o olay aklıma geliyor:)

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Aklıma saçma bir düşünce gelince tüm gün o saçma düşünceyle dolaşıyorum ve düşünmek istemediğim halde kendi kendime düşünmemi sağlıyorum sonsuza kadar gidiyor
Lan banada oluyor aynısı keşke yapmasam falan aklıma takılıyor keşke baksaydım falan çok lanet bişe.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Benimki düşüncellerime veya kafamdan kişiler kurmak ve isim vermek sizin ki nedir acaba :D ?
İnsanların birbirlerine yapmacik davranirken önceden yaptiklari aklıma geliyor gülesim geliyor zor tutuyorum kendimi bundan daha garip yok

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
serçe parmağımı istediğim kadar kütlete biliyorum ömür boyunca kütlete bilirim her seferinde de ses çıkar aşırı gereksiz yetenek
Bende bunu yapabiliyorum. Ama doktora gittiğimizde bunun iyi bir şey olmadığını söyledi sadece serçe parmağımı değil elimi sıkıp tüm parmaklarımı da kütletebiliyorum ama dediğim gibi doktor bu eylemi yapmamamı söyledi.

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063
Farkettimde pek skillslerim yok :( Mesela topa çok iyi falso veririm (Vay canınaa) Birde Komiğim yani severler beni

Top Bottom