Hacışakirli zemzem
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,792
Benimki düşüncellerime veya kafamdan kişiler kurmak ve isim vermek sizin ki nedir acaba
?
Karsimdaki kisiyi ikna ettirdigime ikna edebiliyorumBenimki düşüncellerime veya kafamdan kişiler kurmak ve isim vermek sizin ki nedir acaba?
Reis o bir hastalık yalnızBenimki düşüncellerime veya kafamdan kişiler kurmak ve isim vermek sizin ki nedir acaba?
Aynisi isaret parmaklarimda oluyor bence kemiklerin carpismasi oserçe parmağımı istediğim kadar kütlete biliyorum ömür boyunca kütlete bilirim her seferinde de ses çıkar aşırı gereksiz yetenek
Ben de dirseğimi sonsuza kadar kütletebilirim.serçe parmağımı istediğim kadar kütlete biliyorum ömür boyunca kütlete bilirim her seferinde de ses çıkar aşırı gereksiz yetenek
Ne yani ben mesela kafamda isimsiz diye biri var o hastalık mı ?Reis o bir hastalık yalnız
yalnız olunca normal oluyor bana göre kankaOnu bunu boşver de senin durum iyi değil
Şizofreni başlangıcı var sende. Psikolojik destek alNe yani ben mesela kafamda isimsiz diye biri var o hastalık mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yalnız olunca normal oluyor bana göre kanka
Aklıma saçma bir düşünce gelince tüm gün o saçma düşünceyle dolaşıyorum ve düşünmek istemediğim halde kendi kendime düşünmemi sağlıyorum sonsuza kadar gidiyorBenimki düşüncellerime veya kafamdan kişiler kurmak ve isim vermek sizin ki nedir acaba?