Kapatılmış Hesap
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 609
Sende bir sorun var, benim boşta 900 mb (latte dock ve icon temalı)KDE boşta: Alıntıyı görüntüle
Sende bir sorun var, benim boşta 900 mb (latte dock ve icon temalı)KDE boşta: Alıntıyı görüntüle
Ben KDE'nin uzun kullanımda şiştiğini düşünüyorum. Her ne kadar özelleştirilebilir olsa da sevdiğim bir masaüstü değil.KDE öneriyorum hem görsel hem hızlı.
Xfce ile ısınamıyorum, en ufak ayarda görsellik yok olması ayrı bir yana tema kurulmamış adawita ile bile 1gb RAM'den aşağısı olmuyor bende. İşin aslı Windows performansı ne yazık ki Linuxlarda yokBen KDE'nin uzun kullanımda şiştiğini düşünüyorum. Her ne kadar özelleştirilebilir olsa da sevdiğim bir masaüstü değil.
Adwaita yüksek bir RAM kullanımına sahip. Yukarıda KDE'yi sevmediğimi söyledim fakat genel olarak masaüstü ortamlarını sevmiyorum ben. Performans hakkında ise istediğim performansı alabiliyorum.Xfce ile ısınamıyorum, en ufak ayarda görsellik yok olması ayrı bir yana tema kurulmamış adawita ile bile 1gb RAM'den aşağısı olmuyor bende. İşin aslı Windows performansı ne yazık ki Linuxlarda yok