Neler Yeni

En hafif Linux hangisi?

kimseyi aşağılamadım aksine daha iyilerine sahip olsun diye öneri verdim yol gösterdim bunu seçip seçmemek onun kararı
asıl aşağılıyan sensin konuyu saçma sapan başka yerler çekip bu durumlara düşüren sensin fark
herkesin çektiği yokluğu kendine ben yokluk çektim diye gelip de burda basa basa belirterek sanki daha saygın üstünmüşüm gibi bahsetmedim buda senin gibilerin farkı
ha yok ben çok iyi biriyim herşeyi yanlış anladım diyorsan buyur git yeni sistem diz arkadaşına
birde fark ettiysen ne zaman attığım mesaj yani ben mi uzatmışım konuyu :)
kendimi hiçbir şekilde kimseden üstün görmüyorum durumu anlatıyorum çünkü parası olmayan birine şunu bir araya getirirsin ne var dediğinde içi gider , arkadaşa pc konusunda dm den yardımcı olmaya çalışıyorum , uzatmamış olsaydın s.ktr et diye geçiştirirdin sonuçta sanal alem akılsız da var akıllı da , saçma sapan yerlere çekmeye çalışmıyorum ben katkımı yaptım arkadaşa ama tabii ki ne desen boş dedem hep derdi ki "insan hep anlamak istediği gibi anlar"
İkinizinde haklı olduğu konular var ama uzatmamak en iyisi. Düşmanlığa kadar gider çünkü.

Bilgisayarım artık Windows 7'yi bile zor açıyor, donmaktan başka bir işe yaramıyor. Dün 'hafif' olduğu için Linux Mint XFCE kurdum ama sistemi kullanamadan bilgisayarı kapattım. Düşünün, XFCE sürümü bile çok ağır geliyor. Daha önce antiX kullandım, o bile doğru düzgün çalışmadı. Puppy Linux'ta Türkçe dil desteği yok, Tiny Core Linux'ta ise neredeyse hiçbir şey yok. Doğru düzgün başka bir Linux bulamadım, bu yüzden size danışmak istedim.

Benim için önemli olan iki şey var: Türkçe dil desteği ve iyi performans. Tarayıcıyı açsın idare etmeye çalışırım.
Yani antixin de altında pek bir şey aramamak gerek hocam.Makine ömrünü doldurmuş diyelim bence.

Basit bir tavsiye,
Donanım yılına bak ve o yılların işletimini yükle.
Linux sürümlerinin çıkış tarihine göre incele.
Windows PE dene. Acaba kayıt defterini mi bozdun?

Basit bir tavsiye,
Donanım yılına bak ve o yılların işletimini yükle.
Linux sürümlerinin çıkış tarihine göre incele.
Windows PE dene. Acaba kayıt defterini mi bozdun?
Kayıt defteri ile alakalı olduğunu düşünmüyorum çünkü hepsi yavaş. Donanım yılı 2008'den kalma olduğu için o sürümler Google girmez. Windows PE ilk defa duyuyorum

Geri