herhalde javascript kapatılsa daha rahat çalışabilir ama çoğu da çalışmaz websiteleri de eskisi gibi değil ki son 5 yılda bile çok değişti ve ağırlaştılarDağıtıma göre değişir
herhalde javascript kapatılsa daha rahat çalışabilir ama çoğu da çalışmaz websiteleri de eskisi gibi değil ki son 5 yılda bile çok değişti ve ağırlaştılarDağıtıma göre değişir
4 yıl öncesi iyiydi sonra glow up geçirmişlerherhalde javascript kapatılsa daha rahat çalışabilir ama çoğu da çalışmaz websiteleri de eskisi gibi değil ki son 5 yılda bile çok değişti ve ağırlaştılar
DenedimMX Linux Fluxbox versiyonunu deneyebilirsin.
Akşam deneyeceğimKonuyu hortlatmak gibi olmasın ama an itibari ile Linux Bazzite kurdum uzun araştırmalarım sonucu. Gamepad, Wi-Fi dahil her bir haltı tanıdı. Diablo 2: Resurrected, Diablo 4, Forza Horizon 4, Cyberpunk 2077 deneyip oynadığım oyunlar arasında. Zaten kendi sitelerinde de yazmışlar, epey oyuncu dostu bir Linux.
O değil de bize senelerce bu Windows işletim sisteminde neler çektirmişler be...Kuş gibi hafif işletim sistemi vallahi Linux Bazzite.
kardeşim bu akılla bu zamana kadar nasıl yaşadın adam param yok diyorsa yoktur herkes para bulacak diye bir şart mı var konuyu açan benim hemşerim yaşadığı yerin şartlarından haberim var bidaha bilip bilmeden konuşmadediğim şeyler 4 sayılı rakamlara bile ulaşmayan ücretler yoksa da anlarım ancak imkansız değil bilgisayarı bu kadar çok seviyorsan hayatında bir süreliğine bazı farklılıklar yapabilirsin
tabii sonuca gelirsek sen bilirsin senin kararın ben sadece tavsiye verdim
espiye pazarlıkta şahin bilgisayar var orada olabilirGiresunda bilgisayarcı yok direkt
şahini görmedim ben. ilkem var bide beko arasında bi bilgisayarcı vardı başka da yok iye biliyorum. tirebolu'da zaten tek bir yer var oda otogarın yukarısında ziraat arkası. görele'yi geç orada hiç yok. merkeze zaten 3 ay da bir gidiyorum. bakabiliyorsan sen parça bakarmısın? espiye'ye gelirimkardeşim bu akılla bu zamana kadar nasıl yaşadın adam param yok diyorsa yoktur herkes para bulacak diye bir şart mı var konuyu açan benim hemşerim yaşadığı yerin şartlarından haberim var bidaha bilip bilmeden konuşma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
espiye pazarlıkta şahin bilgisayar var orada olabilir
benim bakma imkanım yok espiye pazarlığa git orada sor şahin bilgisayar nerede diye yada sana numarasını atayım özeldenşahini görmedim ben. ilkem var bide beko arasında bi bilgisayarcı vardı başka da yok iye biliyorum. tirebolu'da zaten tek bir yer var oda otogarın yukarısında ziraat arkası. görele'yi geç orada hiç yok. merkeze zaten 3 ay da bir gidiyorum. bakabiliyorsan sen parça bakarmısın? espiye'ye gelirim
Google'da bile gözükmüyor. haritalar da varbenim bakma imkanım yok espiye pazarlığa git orada sor şahin bilgisayar nerede diye yada sana numarasını atayım özelden
bilip bilmeden konuşmadım öneri verdim ayağı tutmayan kişinin bile sabrederek kazanacağı bir miktarkardeşim bu akılla bu zamana kadar nasıl yaşadın adam param yok diyorsa yoktur herkes para bulacak diye bir şart mı var konuyu açan benim hemşerim yaşadığı yerin şartlarından haberim var bidaha bilip bilmeden konuşma
sana son model önerdin demedi kimse , herkes kazanabilir demişsin burada kimse öyle kazanamaz burada ekmek 50 tl gerisini sen düşün , özellikle yokluk görmemişsin şimdi muhtemelen diyeceksin bende yokluk çektim senin çektiğin yokluk bizimkinin yanında villada yaşamaktır , "ayağı tutmayan kişinin bile sabrederek kazanacağı bir miktar" istisnai bir durum olabileceği aklına gelmedi mi veya özel bir durum ? , daha da boşuna yazıp konuyu uzatma soruyu sordular adam cevabını verdi ve yok cevabını aldın çok fazla gariban aşağılamak istiyorsan mahalle ortasında yap ki senin de iyi bir ayarını çeksinler , hayırsız günlerbilip bilmeden konuşmadım öneri verdim ayağı tutmayan kişinin bile sabrederek kazanacağı bir miktar
son model ekran kartı al diye bir önerim yok
kimseyi aşağılamadım aksine daha iyilerine sahip olsun diye öneri verdim yol gösterdim bunu seçip seçmemek onun kararısana son model önerdin demedi kimse , herkes kazanabilir demişsin burada kimse öyle kazanamaz burada ekmek 50 tl gerisini sen düşün , özellikle yokluk görmemişsin şimdi muhtemelen diyeceksin bende yokluk çektim senin çektiğin yokluk bizimkinin yanında villada yaşamaktır , "ayağı tutmayan kişinin bile sabrederek kazanacağı bir miktar" istisnai bir durum olabileceği aklına gelmedi mi veya özel bir durum ? , daha da boşuna yazıp konuyu uzatma soruyu sordular adam cevabını verdi ve yok cevabını aldın çok fazla gariban aşağılamak istiyorsan mahalle ortasında yap ki senin de iyi bir ayarını çeksinler , hayırsız günler
kendimi hiçbir şekilde kimseden üstün görmüyorum durumu anlatıyorum çünkü parası olmayan birine şunu bir araya getirirsin ne var dediğinde içi gider , arkadaşa pc konusunda dm den yardımcı olmaya çalışıyorum , uzatmamış olsaydın s.ktr et diye geçiştirirdin sonuçta sanal alem akılsız da var akıllı da , saçma sapan yerlere çekmeye çalışmıyorum ben katkımı yaptım arkadaşa ama tabii ki ne desen boş dedem hep derdi ki "insan hep anlamak istediği gibi anlar"kimseyi aşağılamadım aksine daha iyilerine sahip olsun diye öneri verdim yol gösterdim bunu seçip seçmemek onun kararı
asıl aşağılıyan sensin konuyu saçma sapan başka yerler çekip bu durumlara düşüren sensin fark
herkesin çektiği yokluğu kendine ben yokluk çektim diye gelip de burda basa basa belirterek sanki daha saygın üstünmüşüm gibi bahsetmedim buda senin gibilerin farkı
ha yok ben çok iyi biriyim herşeyi yanlış anladım diyorsan buyur git yeni sistem diz arkadaşına
birde fark ettiysen ne zaman attığım mesaj yani ben mi uzatmışım konuyu![]()