Neler Yeni

En hızlı windows 7 sürümü

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Bünyamin
Arkadaşlar malum ülkemizde COVİD-19 virüsü var ve eğitim sanal olarak yapılıyor benim evde eski bir pc var onu küçük kardeşlerim dersleri takip etsin diye kurdum ama windows 7 ultimet videolarda acaip kasıyor daha hızlı bir windows 7 sürümü önerir misiniz.linux da olabilir mint hariç pc özellikleri 2gb ram 2.0 ghz amd işlemci 128 mb dahili ekran kartı şimdiden teşekkür ederim.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
32bit Windows 7 kurabilirsiniz.
Normal'de kasmaması gerek driverlar güncel mi ?

White

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Osman Aktürk
Win 7 Home Basic 32 bit İşini görür
Arkadaşlar malum ülkemizde COVİD-19 virüsü var ve eğitim sanal olarak yapılıyor benim evde eski bir pc var onu küçük kardeşlerim dersleri takip etsin diye kurdum ama windows 7 ultimet videolarda acaip kasıyor daha hızlı bir windows 7 sürümü önerir misiniz.linux da olabilir mint hariç pc özellikleri 2gb ram 2.0 ghz amd işlemci 128 mb dahili ekran kartı şimdiden teşekkür ederim.

ventioNN

80+ Platinum
üstteki arkadaşlara katılıyorum 7 home basic 32 bit yeterli olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Aykut Elmas
Instagram
batu300s
Steam
Spuntional
Discord
Spuntional#0001
home basic

Top Bottom