En iyi 5700 XT model? (ROG dışında)

Nitro+ special edition kullanıyorum ve taş gibi... Hi. Yari yolda bırakmadı
Teşekkürler.
En yüksek gördüğünüz dereceler ne kadar?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vega serisi kartları hiç tavsiye etmem ucuz da değillerdi pek.
Doğrudur. İlk bilgisayarımı Vatan'da Black Friday'de kurmuştum (malesef pek bilgim yoktu bilgisayar hakkında o zaman) ve ROG Vega 64'i 2.800'e almıştım. Dediğiniz gibi şu an niyeyse 5.000 ve 6.500 arası satılıyor.

Orada red devil yok bile 2- Hardware unboxedve gamers nexus incelemelerindeki sıcaklıklarla alakaları yok.
Teşekkürler.
Nitro+ ile special editiona fiyat farkı vermeyin tek farkı anlaşımayacak kadar clock speed ve rgb fanlar

Direkt bunu alın

Rgb fan isterseniz de

Teşekkürler.

Doğrudur. İlk bilgisayarımı Vatan'da Black Friday'de kurmuştum (malesef pek bilgim yoktu bilgisayar hakkında o zaman) ve ROG Vega 64'i 2.800'e almıştım. Dediğiniz gibi şu an niyeyse 5.000 ve 6.500 arası satılıyor.
Stok yok üretim durdu sanırım o yüzden.

Orada red devil yok bile 2- Hardware unboxedve gamers nexus incelemelerindeki sıcaklıklarla alakaları yok.
Nitro+ ile special editiona fiyat farkı vermeyin tek farkı anlaşımayacak kadar clock speed ve RGB fanlar

Direkt bunu alın

RGB fan isterseniz de

Stok yok üretim durdu sanırım o yüzden.
RED devil türkiyede yok olan varsa da çok pahalı. Ayrıca en iyi model ROG Strix türkiye için. Sıcaklıklara bakarken fan hızlarına ve sese bakmıyorsunuz...

En iyi Rx 5700xt modeli performans olarak Asrock challenger taichi x'di galiba. Soğutma olarak nitro+ ve red devil.

AMD tarafında en iyi performansı veren ve soğutması gayet başarılı olan Sapphire Nitro+ 'lar.

Geri