Öneri En iyi antivirüs

İyi bir sistemin var ise kesinlikle Kaspersky.

Windows Defender yıllardır beni koruyor, hatta aylarca kapattığım oluyor ona rağmen gram virüs vs. uğraşmadım, WD <3

Windows Defender yıllardır beni koruyor, hatta aylarca kapattığım oluyor ona rağmen gram virüs vs. uğraşmadım, WD <3
Daha yeni bu konuda sorunu olan arkadaş windows defender kullanıyormuş fakat basit bir reklam virüsünü bile fark edemiyor malesef 😟

Kaspersky adamdır.

Daha yeni bu konuda sorunu olan arkadaş windows defender kullanıyormuş fakat basit bir reklam virüsünü bile fark edemiyor malesef 😟
Windows Defender öyle küçük reklam olaylarıyla falan uğraşmıyor direkt büyük virüslere göğüs gerdiği için öyle yoksa neler yapar neler...

İnternetin her deligine girerseniz veya crackli bir sürü program oyun indirirseniz hiçbir antivirüs programı sizi koruyamaz. Bence Windows defender işini gayet iyi yapıyor.

Windows Defender öyle küçük reklam olaylarıyla falan uğraşmıyor direkt büyük virüslere göğüs gerdiği için öyle yoksa neler yapar neler...
Doğru dedin küçük işlerle uğraşmaz. 😂

Keşke öyle olsa ama Büyük Truva virüsü bulaştığında da hiç bir şey yapmadı :), Harddisk bile virüsten fişi çekti ama WD ye göre PC de sorun yok.

Geri