Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,512
En iyi araba lastiği markası ne
ARABA İÇİN
ARABA İÇİN
Michelin.
Continental.
İyi hoş da hangisi birbirinden daha iyi :/Pırelli.
Michelin, Bridgestone, Good-Year, Pirelli gibi büyük markaların hepsi iyi. Ama ben Continental tercih ediyorum her zaman. Marka takıntısı diyebilirsin. Şimdiye kadar kullandığım hiçbir Continental marka lastik üzmedi. Çevremdekilere de hep Continental aldırtıyorum, onlar da memnun. Yabancı lastik inceleme sitelerinde genelde zirvede olan bir marka.İyi hoş da hangisi birbirinden daha iyi :/
Bizim eski michelin lastikler 5 yıl dayandı çok kaliteli lastik onu öneririm ama fiyatı pahalı biz aldığımızda ucuzduİyi hoş da hangisi birbirinden daha iyi :/
Reis i20 için ne önerirsinMichelin, Bridgestone, Good-Year, Pirelli gibi büyük markaların hepsi iyi. Ama ben Continental tercih ediyorum her zaman. Marka takıntısı diyebilirsin. Şimdiye kadar kullandığım hiçbir Continental marka lastik üzmedi. Çevremdekilere de hep Continental aldırtıyorum, onlar da memnun. Yabancı lastik inceleme sitelerinde her zaman zirvede olan bir marka.
Vallahi reis 2014 de arabayı aldıkBizim eski michelin lastikler 5 yıl dayandı çok kaliteli lastik onu öneririm ama fiyatı pahalı biz aldığımızda ucuzdu
Conti Premium Contact 6 (yaz lastiği olarak)Reis i20 için ne önerirsin
Eski kasa i20 2014 model
Mersindeyim burası çoğunlukla sıcak ama kışın tabii ki yağmur yağar
Hocam biz halen kullanıyoruz lastikleri eski yazdım amaReis i20 için ne önerirsin
Eski kasa i20 2014 model
Mersindeyim burası çoğunlukla sıcak ama kışın tabii ki yağmur yağar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vallahi reis 2014 de arabayı aldık
2020 Mart da lastikleri değiştirdik
Pirelli lastikler
Yağmurda nsaıl olur yaz lastiği yazmışsın ama :/Conti Premium Contact 6 (yaz lastiği olarak)
Hava sıcaklığı 7 santigratın altına inmiyorsa sıkıntı olmaz. Mersin'de yaşamadığım için bilmiyorum. Doğuda kışın buz pateni yaparsın o lastiklerle, güneyde sorun olacağını sanmıyorum.Yağmurda nsaıl olur yaz lastiği yazmışsın ama :/