3 38890 80+ Gold Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 9,227 En İyi Cevap 15 28 Eylül 2020 #14 DiabLo yazmış: Neden ? Ve ne yapayım Devamı için tıklayın... Proğram olan yazıyı program olarak değiştirir misin? Demek istedim. Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Eylül 2020 Eminertekin yazmış: iobit unnistal Devamı için tıklayın... Yahu IObit yazılımlar sisteme zarar veriyor bir zararlı yazılımdan farksızlar.
DiabLo yazmış: Neden ? Ve ne yapayım Devamı için tıklayın... Proğram olan yazıyı program olarak değiştirir misin? Demek istedim. Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Eylül 2020 Eminertekin yazmış: iobit unnistal Devamı için tıklayın... Yahu IObit yazılımlar sisteme zarar veriyor bir zararlı yazılımdan farksızlar.
DiabLo 80+ Bronze Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 964 Dahası Reaksiyon skoru 639 İsim Mehmet Özdemir 28 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Treyarch yazmış: Proğram olan yazıyı program olarak değiştirir misin? Demek istedim. Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Eylül 2020 Yahu IObit yazılımlar sisteme zarar veriyor bir zararlı yazılımdan farksızlar. Devamı için tıklayın... Dostum bir konu hakkında konuşmam lazım seninle bilgisayarım hakkında uzun uzun buradan yazmak istemiyorum nasıl ulaşabiliriz sana
Treyarch yazmış: Proğram olan yazıyı program olarak değiştirir misin? Demek istedim. Mesaj otomatik birleştirildi: 28 Eylül 2020 Yahu IObit yazılımlar sisteme zarar veriyor bir zararlı yazılımdan farksızlar. Devamı için tıklayın... Dostum bir konu hakkında konuşmam lazım seninle bilgisayarım hakkında uzun uzun buradan yazmak istemiyorum nasıl ulaşabiliriz sana