en iyi firma (stajer olarak)

staj mülakatı teknik mülakat olmuyor. Genel bilgini, yabancı dilini, şirketi ne kadar bildiğinizi ve staj yapmak istediğiniz birim soruluyor.
Yabancı dil mülakatı nasıl geçiyor? Diğerleriyle de ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim

Yabancı dil mülakatı nasıl geçiyor? Diğerleriyle de ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim
TUSAŞ'ın video mülakat oldu. 7 Soru geldi önüme dediğim konularla alakalı. Son soru ingilizce cevap vermen gereken bir soruydu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha nasıl ayrıntılı verebilirim anlamadım ki

şuanlık giricepim 3 adet firma bulunmaktadır elektrik üzerine 1.botaş 2.limak 3. aselsan(pek tercih etmiyorum) sizce hangisi daha iyi
hocam merhaba ben aselsan mesleki ve tekniki anadolu lisesinde okuyorum 11 de staj yapacam önermez mısın yani makina bölümü.yani hiç bilgin var mı?

hocam merhaba ben aselsan mesleki ve tekniki anadolu lisesinde okuyorum 11 de staj yapacam önermez mısın yani makina bölümü.yani hiç bilgin var mı?
makina ile pek alakam yok ama aselsan lısesınde okuyorsan zaten aselsanda yaparsın dıye bılıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kanka aselsnda kac kere staj yaptın ki
yok babamın kuzenlerı orda calısıyor sef mudur felan hep aynı ısı goruyormusun dedıler bende o yuzden tercıh etmıyorum dedım

Orada var mı bilmiyorum ama burla çok iyi ikizim gidiyor ondan biliyorum.

Geri