En iyi kaliteli marka ?

Böyle bir sorunun cevabı yok. Ama en iyileri şunlar;
ASUS
DELL
ACER
MSI
Lenovo

Yok aklıma gelenler bunlar. HP Pavilion ısınıyor baya onu geçtim zaten. Lenovo eklemeyi unutmuşum ekliyorum. Excalibur bilemiyorum çok aradayım o konuda.
Yani alınmayacak ve alınabilecek en kötü markalar nedir ? Ve gamegaraj nasıl fikrin varmı

Gaming laptop alıcaksan msi veya gamegaraj diye bi site var bak derim youtubde incelemeleri var

Gaming laptop alıcaksan MSI veya gamegaraj diye bi site var bak derim youtubde incelemeleri var
Gamegarajin mağazası Üsküdar da oraya Kadar gidemem bende gamegaraj düşünüyordum vazgeçtim ve gaming laptop alacağım şu an kafamda hp Casper excalibur ve Acer var sizin öneriniz varmı bütçem maksimum 6.5 6.6
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınırlar gayet F/P modelleri var. Ancak laptop illa gerekli mi?
Maalesef laptop olmak zorunda

Gamegarajin mağazası Üsküdar da oraya Kadar gidemem bende gamegaraj düşünüyordum vazgeçtim ve gaming laptop alacağım şu an kafamda hp Casper excalibur ve Acer var sizin öneriniz varmı bütçem maksimum 6.5 6.6

Maalesef laptop olmak zorunda
Gamegaraj dan sipariş ver işte sitesinden

Rami 16GB ve 512GB SSD ile alın bunu.

Gamegaraj dan sipariş ver işte sitesinden
İzin vermiyorlar görüp alalım diyorlar

Rami 16GB ve 512GB SSD ile alın bunu.
Game garaj daha karşıda nasıl gideyim oraya Kadar

Benim gibi bir cahil aile vakası daha üzücü bir durum işte vatandan al diyorlar görerek kesin vatanında satış politikası ortada onlar zarara uğrar sende sağlam bişi al bari

Onlara deki aynı paraya daha kötü bir ürün almak var aynı fiyata daha iyi almak var. Onlara da mantıklı gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,500
Üyeler
189,625
Son üye
MekoZeko
Geri