- Reaksiyon skoru
- 78
En kaliteli marka ne laptop üretiminde ?
HP excalibur lenevo kötü müBöyle bir sorunun cevabı yok. Ama en iyileri şunlar;
Asus
DELL
ACER
MSI
Yok aklıma gelenler bunlar. HP Pavilion ısınıyor baya onu geçtim zaten. Lenovo eklemeyi unutmuşum ekliyorum. Excalibur bilemiyorum çok aradayım o konuda.HP excalibur lenevo kötü mü
Yani alınmayacak ve alınabilecek en kötü markalar nedir ? Ve gamegaraj nasıl fikrin varmıYok aklıma gelenler bunlar. HP Pavilion ısınıyor baya onu geçtim zaten. Lenovo eklemeyi unutmuşum ekliyorum. Excalibur bilemiyorum çok aradayım o konuda.
Alınırlar gayet F/P modelleri var. Ancak laptop illa gerekli mi?Yani alınmayacak ve alınabilecek en kötü markalar nedir ? Ve gamegaraj nasıl fikrin varmı
Gamegarajin mağazası Üsküdar da oraya Kadar gidemem bende gamegaraj düşünüyordum vazgeçtim ve gaming laptop alacağım şu an kafamda hp Casper excalibur ve Acer var sizin öneriniz varmı bütçem maksimum 6.5 6.6Gaming laptop alıcaksan MSI veya gamegaraj diye bi site var bak derim youtubde incelemeleri var
Maalesef laptop olmak zorundaAlınırlar gayet F/P modelleri var. Ancak laptop illa gerekli mi?
Gamegaraj dan sipariş ver işte sitesindenGamegarajin mağazası Üsküdar da oraya Kadar gidemem bende gamegaraj düşünüyordum vazgeçtim ve gaming laptop alacağım şu an kafamda hp Casper excalibur ve Acer var sizin öneriniz varmı bütçem maksimum 6.5 6.6
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef laptop olmak zorunda
İzin vermiyorlar görüp alalım diyorlarGamegaraj dan sipariş ver işte sitesinden
Game garaj daha karşıda nasıl gideyim oraya KadarRami 16GB ve 512GB SSD ile alın bunu.
Blaster 4TN - Game Garaj
Kusursuz ve hızlı performanslı İntel işlemcili taşınabilir oyuncu bilgisayarı Blaster 4TN uygun fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Benim gibi bir cahil aile vakası daha üzücü bir durum işte vatandan al diyorlar görerek kesin vatanında satış politikası ortada onlar zarara uğrar sende sağlam bişi al bariİzin vermiyorlar görüp alalım diyorlar
Game garaj daha karşıda nasıl gideyim oraya Kadar
Onlara deki aynı paraya daha kötü bir ürün almak var aynı fiyata daha iyi almak var. Onlara da mantıklı gelir.İzin vermiyorlar görüp alalım diyorlar
Game garaj daha karşıda nasıl gideyim oraya Kadar