Ekranı kısmında neo yu direk sil. Air alman lazım
Air alamam en fazla Neo olur bütçe o kadar. Ekran kısmında niye sileyim onu anlamadım ekranı güzel geldi bana.Neo almak çok büyük bir hata olur. Apple bakıyorsan ihtiyacına göre 16GB RAM'li ya da 512GB SSD'li M2 Air öneririm.
Bütçe o kadar derken? Bahsettiğim laptop da zaten Neo ile aynı fiyatta.Air alamam en fazla Neo olur bütçe o kadar. Ekran kısmında niye sileyim onu anlamadım ekranı güzel geldi bana.
Nasıl aynı arada 5K dan fazla fiyat farkı var.Bütçe o kadar derken? Bahsettiğim laptop da zaten Neo ile aynı fiyatta.
Herşeyin en iyisi apple(!)Ekranı iyi işlemcisi uzun süre kastırmayacak ucuz Laptop arıyorum tek bulduğum cihaz MacBook Neo oldu sizce Apple güzel mi yoksa Windows mu almalıyım ve hangi cihazı almalıyım?
Burası güvenilir ama taksite çok fark koyuyor diğer yerler daha uygun kalıyor.Daha önce alışveriş deneyimim olmadı pt üzerinden ama en ucuz burada satılıyor firmayı incele almak istersen
![]()
MacBook Air 13.6 inc M2 16GB 256GB Gece Yarısı MC7X4TU/A
Apple markalı MacBook Air 13.6 inc M2 8CPU 8GPU 16GB 256GB Gece Yarısı MC7X4TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor!www.pt.com.tr
Samsung S26 Ultradaki 720P ekran rezaletinden sonra yeni nesil olede alıcı bulabilir mi emin değilim. Zaten bütçe düşük ultra ile falan işim olmaz.macbooklarda samsungun yeni oled ekranları macbook ultra diye yeni bir seriye koyacaklarmış sanırım
120k olur artık 16 ram 256 gb![]()
![]()
sadece açtığın zaman 720p oluyor iphoneda ekran koruyucu takarsan ömür boyu 720p kullanıyordun değil miBurası güvenilir ama taksite çok fark koyuyor diğer yerler daha uygun kalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Samsung S26 Ultradaki 720P ekran rezaletinden sonra yeni nesil olede alıcı bulabilir mi emin değilim. Zaten bütçe düşük ultra ile falan işim olmaz.