En iyi laptop Apple mı?

Tablet123

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,588
Ekranı iyi işlemcisi uzun süre kastırmayacak ucuz Laptop arıyorum tek bulduğum cihaz MacBook Neo oldu sizce Apple güzel mi yoksa Windows mu almalıyım ve hangi cihazı almalıyım?

Ekranı kısmında neo yu direk sil. Air alman lazım

Neo almak çok büyük bir hata olur. Apple bakıyorsan ihtiyacına göre 16GB RAM'li ya da 512GB SSD'li M2 Air öneririm.

Air alamam en fazla Neo olur bütçe o kadar. Ekran kısmında niye sileyim onu anlamadım ekranı güzel geldi bana.
Bütçe o kadar derken? Bahsettiğim laptop da zaten Neo ile aynı fiyatta.

macbooklarda samsungun yeni oled ekranları macbook ultra diye yeni bir seriye koyacaklarmış sanırım
120k olur artık 16 ram 256 gb :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Daha önce alışveriş deneyimim olmadı pt üzerinden ama en ucuz burada satılıyor firmayı incele almak istersen

Burası güvenilir ama taksite çok fark koyuyor diğer yerler daha uygun kalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

macbooklarda samsungun yeni oled ekranları macbook ultra diye yeni bir seriye koyacaklarmış sanırım
120k olur artık 16 ram 256 gb :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Samsung S26 Ultradaki 720P ekran rezaletinden sonra yeni nesil olede alıcı bulabilir mi emin değilim. Zaten bütçe düşük ultra ile falan işim olmaz.

Burası güvenilir ama taksite çok fark koyuyor diğer yerler daha uygun kalıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung S26 Ultradaki 720P ekran rezaletinden sonra yeni nesil olede alıcı bulabilir mi emin değilim. Zaten bütçe düşük ultra ile falan işim olmaz.
sadece açtığın zaman 720p oluyor iphoneda ekran koruyucu takarsan ömür boyu 720p kullanıyordun değil mi :D
kapalıykenki ekran kalitesi gayet güzel yazı netliğiyle de ilgili hiç sıkıntı yaşamadım
iphone ve ipad ekranlarında da tamamen samsunga geçiş yapıyorlar haberin yok sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,647
Üyeler
190,247
Son üye
cnbrex
Geri