En iyi mobil CPU hangisi?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,427
Aktif bir telefon kullanıcısına dönüştüğüm için telefon konularına merak sarmaya başladım.Peki hangi CPU markası en güçlü CPU üretiyor?(Genel)

Snapdragon 800 serisi ve Note modellerindeki exynos Samsung işlemciler tepe seviyesi

En iyi üretici Snapdragonlar ile Qualcomm'dur. Adreno GPU'ları ile de en iyi GPU'lara sahiptirler.
Apple A13 bionic vs. çok iyi işlemciler ancak Apple'a göre, genel olarka pek bir olayları yok.
Samsung'un Exynos işlemcileri ise Snapdragon işlemcilerle karıştırılmış melez işlemciler olur, performanslılar ancak saf Snapdragonlar kadar performanslı değiller. Huawei'nin kirin işlemcileri de çok iyidir, Snapdragonlara en çok yaklaşan işlemciler genelde kirinler olur.
Intel'in ve MediaTek'in ürettiği işlemciler zaten giriş seviye cihazlar için.

Mimari ve performans olarak en iyisi Snapdragon'dur, alternatif olarak Kirin ve Exynos'lar gelir.

Apple'ın A13 Bionic ve Qualcomm'un Snapdragon 865 işlemcisi mobil olarak en iyi iki işlemcidir.

Bende 665 var sanırım onlar kötü mü?Performansı yetiyor ancak ileride sıkıntı olur mu?
Sıkıntı olmaz zaten orta seviye cihazlarda kullanılan güzel düzeyde iş gücü/enerji verimliliği olan işlemciler SD 600 serisi

En iyi üretici Snapdragon'dur. Adreno GPU'ları ile de en iyi GPU'lara sahiptirler.
Apple A13 bionic vs. çok iyi işlemciler ancak Apple'a göre, genel olarka pek bir olayları yok.
Samsung'un Exynos işlemcileri ise Snapdragon işlemcilerle karıştırılmış melez işlemciler olur, performanslılar ancak saf Snapdragonlar kadar performanslı değiller. Huawei'nin kirin işlemcileri de çok iyidir, Snapdragonlara en çok yaklaşan işlemciler genelde kirinler olur.
Intel'in ve MediaTek'in ürettiği işlemciler zaten giriş seviye cihazlar için.

Mimari ve performans olarak en iyisi Snapdragon'dur, alternatif olarak Kirin ve Exynos'lar gelir.
Bende Snapdragon 665 ve adreno 610 var.2-3 sene götürür mü?Oyun felan da oynuyorum.Pek rekabetçi değil.Arada bir C-OPS.Genel olaral GTA:SA-SIMCITY.İstersem PUBG.
Xioami REDMİ Note 8 4-64.

Bende Snapdragon 665 ve adreno 610 var.2-3 sene götürür mü?Oyun felan da oynuyorum.Pek rekabetçi değil.Arada bir C-OPS.Genel olaral GTA:SA-SIMCITY.İstersem PUBG.
Çok rahat götürür

Bende Snapdragon 665 ve adreno 610 var.2-3 sene götürür mü?Oyun felan da oynuyorum.
Mobil cihazların ömrü kullanım ile doğrudan orantılı. Ancak temiz kullanım ile yeterli geleceğini söyleyebilirim.

Mobil cihazların ömrü kullanım ile doğrudan orantılı. Ancak temiz kullanım ile yeterli geleceğini söyleyebilirim.
Şarjtan bırt diye çekmemek ve CHROME üzerinden çok uygulama yüklememek gerekiyor sanırım.Birde son bir şey sorsam.Yeni bataryasını sıfır olarak nereden bulabilirm birkaç sene sonra kalır mı stokta?

Şarjtan bırt diye çekmemek ve CHROME üzerinden çok uygulama yüklememek gerekiyor sanırım.Birde son bir şey sorsam.Yeni bataryasını sıfır olarak nereden bulabilirm birkaç sene sonra kalır mı stokta?
Servisinde değiştirilir hocam

Geri