Attığın mouselerin neredeyse hiç biri drag yapamıyor ve tıklama ömürleride çok fazla değil kısaca her şey sensör değil.Performans olarak wireless mouse'lar iyi performans vermez. Şu an en performanslı mouse'lar razer'ın focus+ sensörünü kullandığı mouse'lar çünkü 650 ips değeri ile şu an dünyanın en performanslı sensörü.
Drag destekliyor mu![]()
SteelSeries Rival 650 Wireless Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 650 Wireless Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 650 Wireless Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.389,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hiç bilmiyorum. Alırken bakmamıştım. Steelseries'e mail atabilirsin.Drag destekliyor mu
Hocam araştırdım da çok fazla kişi yanındaki kauççuklardan şikayet etmiş.![]()
SteelSeries Rival 650 Wireless Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries Rival 650 Wireless Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Rival 650 Wireless Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.389,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ocaktan belli kullanıyorum sıkıntı yok.Hocam araştırdım da çok fazla kişi yanındaki kauççuklardan şikayet etmiş.
açıkcası superlight yerine NİNJUTSO Katana Superlight hem fiyat olarak daha uygun hem de özellik bakımında bana göre superlightin önünde bir mouse 1 kere deneme fırsatım oldu çok memnun kaldımBütçem 1000 TL bütçeyi biraz daha arttırabilirim. Kafamda model o wireless var.
Fakat stoklarda bulamadım ben eğer bulabilrsen kesinlikle tavsiye ederimaçıkcası superlight yerine NİNJUTSO Katana Superlight hem fiyat olarak daha uygun hem de özellik bakımında bana göre superlightin önünde bir mouse 1 kere deneme fırsatım oldu çok memnun kaldım