iFourveyn 80+ Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 439 Reaksiyon skoru 107 3 Aralık 2025 #1 Arkadaşlar sizce parfümleri en iyi gerçeğine kalıcılık yayılım koku olsun üreten muadil parfüm markası nedir?
Arkadaşlar sizce parfümleri en iyi gerçeğine kalıcılık yayılım koku olsun üreten muadil parfüm markası nedir?
Gravewormszr 80+ Silver Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 3,755 Reaksiyon skoru 2,437 3 Aralık 2025 #2 iFourveyn yazmış: Arkadaşlar sizce parfümleri en iyi gerçeğine kalıcılık yayılım koku olsun üreten muadil parfüm markası nedir? Devamı için tıklayın... MAD ve Muscent.
iFourveyn yazmış: Arkadaşlar sizce parfümleri en iyi gerçeğine kalıcılık yayılım koku olsun üreten muadil parfüm markası nedir? Devamı için tıklayın... MAD ve Muscent.
iFourveyn 80+ Katılım 10 Ekim 2023 Mesajlar 439 Reaksiyon skoru 107 3 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Gravewormszr yazmış: MAD ve Muscent. Devamı için tıklayın... Madden bi ara Eros almıştım kokusu 1 saat ya durdu ya durmadı kullanmadım bir daha kimyager ahmet ve tutaste iyi diyorlar ama
Gravewormszr yazmış: MAD ve Muscent. Devamı için tıklayın... Madden bi ara Eros almıştım kokusu 1 saat ya durdu ya durmadı kullanmadım bir daha kimyager ahmet ve tutaste iyi diyorlar ama
Gravewormszr 80+ Silver Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 3,755 Reaksiyon skoru 2,437 3 Aralık 2025 #4 iFourveyn yazmış: Madden bi ara Eros almıştım kokusu 1 saat ya durdu ya durmadı kullanmadım bir daha kimyager ahmet ve tutaste iyi diyorlar ama Devamı için tıklayın... Onları ben de duydum ama hiç deneyimlemedim. Annem yıllardır Muscent kullanır. Evden çıkmadan sıkar, saatler sonra geldiğinde hâlâ kokusu durur. Ben de bir ara MAD kullanmıştım, o da bayağı iyiydi.
iFourveyn yazmış: Madden bi ara Eros almıştım kokusu 1 saat ya durdu ya durmadı kullanmadım bir daha kimyager ahmet ve tutaste iyi diyorlar ama Devamı için tıklayın... Onları ben de duydum ama hiç deneyimlemedim. Annem yıllardır Muscent kullanır. Evden çıkmadan sıkar, saatler sonra geldiğinde hâlâ kokusu durur. Ben de bir ara MAD kullanmıştım, o da bayağı iyiydi.