En İyi Psu ? Öneri

Reaksiyon skoru
58
R5 1600 RX570 sistemim için yeni psu bakıyorum ama karar veremiyorum.Sistemim 450w ilede çalışıyor ama en az 500 olması daha sağlıklı olacaktır.Bütçem 300 TL evet biraz az ama dandik şeylerde önermeyin. :)

SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet, bende de şuan bu psu dan var ama psu yu taktıktan sonra pc kendi kendine kapanmaya başladı bende iade edicem.Belki daha iyi vardır diye sordum.

Marka isterse dünyanın en iyi markası olsun illaki ara sıra sorunlu parça üretebilir. O PSU oldukça kaliteli, belli ki fabrika çıkışlı olarak arızalanmış, geri yollayıp değişim talep et derim ben.

Marka isterse dünyanın en iyi markası olsun illaki ara sıra sorunlu parça üretebilir. O PSU oldukça kaliteli, belli ki fabrika çıkışlı olarak arızalanmış, geri yollayıp değişim talep et derim ben.
Trendyoldan almıştım ordada değişim yokmuş.Şimdi bu psu da böyle bir durum yaşadım yenisini taktıktan sonra böyle bişey olmaz değilmi yani pc mi bozmamıştır inşallah.

Trendyoldan almıştım ordada değişim yokmuş.Şimdi bu psu da böyle bir durum yaşadım yenisini taktıktan sonra böyle bişey olmaz değilmi yani pc mi bozmamıştır inşallah.

Sanmam, kaliteli bir güç kaynağı bilgisayarı bozmaz.

Geri