bende vardı gayet iyiydi işlemcim r5 2600Artich mx4
yatırımını macuna değilde 240'lığı 360'lığa çevirerek kullansan daha iyi olmaz mı? intel 13 nesil ve ryzen 7000ler %100 yükte 360lıklar bile zorlandığını düşünürsen 240lığı o işlemci yer gibi. ama sadece oyun oynayacağım diyorsan sıcaklıklar ahım şahım artmaz tabi.i5 13600k ve msı 240r sıvı soğutmam için en iyi termal macunu arıyorum fiyatı sorun değil uzun süre sorunsuz iyi performanslı bir şey arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
hocam 240 ile 360 arasında ne kadar bir fark olduğunu sanıyorsun ? ve benim sıvı soğutmam normal 240 lık gibi soğutmuyor premium 240 lardanyatırımını macuna değilde 240'lığı 360'lığa çevirerek kullansan daha iyi olmaz mı? intel 13 nesil ve ryzen 7000ler %100 yükte 360lıklar bile zorlandığını düşünürsen 240lığı o işlemci yer gibi. ama sadece oyun oynayacağım diyorsan sıcaklıklar ahım şahım artmaz tabi.
240lık ve 360lık arasında fark var elbette bunun farkın olmadığını söylemek saçma olur. 360lık soğutucular yapısı yani ebatları gereği daha fazla sıvıyı daha hızlı soğutabilerek işlemcinin üzerinde gönderebiliyor. bunu 120lik cooler master 240lık msi ve 360lık thermaltake'de deneyimledim. premium soğutma kısmında elbette avantaj sağlıyor ama premium olan kısımda genel lcd ekran rgb yanar dönerler geliyor bu özelliklerde soğutmaya etkisi olmuyor.hocam 240 ile 360 arasında ne kadar bir fark olduğunu sanıyorsun ? ve benim sıvı soğutmam normal 240 lık gibi soğutmuyor premium 240 lardan
anladığını sanmıyorum içine gönderilen basınç su döngü hızı fan hızı sıvı sığutma hızı bunları bile etkiliyor ışık ve ekran onların gösterişi araştırabilirsin240lık ve 360lık arasında fark var elbette bunun farkın olmadığını söylemek saçma olur. 360lık soğutucular yapısı yani ebatları gereği daha fazla sıvıyı daha hızlı soğutabilerek işlemcinin üzerinde gönderebiliyor. bunu 120lik cooler master 240lık msi ve 360lık thermaltake'de deneyimledim. premium soğutma kısmında elbette avantaj sağlıyor ama premium olan kısımda genel lcd ekran rgb yanar dönerler geliyor bu özelliklerde soğutmaya etkisi olmuyor.
En iyi diyor. Her termal macuna bunu yazıyorsunuz.Artich mx4
araştırmama gerek yok baya bir yıldır çeşitli sıvı soğutucularda deneyimledim. sizde çeşitli deneyimleriniz olduğunuzda elbette farkı görebileceksiniz. bu arada termal macun tavsiyesine hydronaut en tepeden baba termal macunlardandır ama favorim cooler master mastergel maker nano.anladığını sanmıyorum içine gönderilen basınç su döngü hızı fan hızı sıvı sığutma hızı bunları bile etkiliyor ışık ve ekran onların gösterişi araştırabilirsinartic 240 dan bile iyi bu soğutma araştırdım sana da aşarştırmanı tavsiye ederim
mx 4 almaya karar verdim hocam Kyronaut uzun süre dayanmıyorumuş ve aralarında derece farkı sadece 1 caraştırmama gerek yok baya bir yıldır çeşitli sıvı soğutucularda deneyimledim. sizde çeşitli deneyimleriniz olduğunuzda elbette farkı görebileceksiniz. bu arada termal macun tavsiyesine hydronaut en tepeden baba termal macunlardandır ama favorim cooler master mastergel maker nano.