En İyi Türk Spor Ayakkabı Markaları?

Arkadaşlar Slazenger de var o nasıl acaba kullanan var mı kalitesi rahatlığı hakkında bilgisi olan var mı bir de kampanya başlatmışlar bir alana bir bedava diye gerçi bu kampanyadan sonra sağlamlığı konusunda inancım da gitti :)

Arkadaşlar Slazenger de var o nasıl acaba kullanan var mı kalitesi rahatlığı hakkında bilgisi olan var mı bir de kampanya başlatmışlar bir alana bir bedava diye gerçi bu kampanyadan sonra sağlamlığı konusunda inancım da gitti :)
Hocam Slazenger tavsiye etmem. Lescon şu an nasıl bilmiyorum ancak ben bir ayakkabisini 5 yıl giydim ve hâlâ giyilebilir durumda.

Arkadaşlar;

Türk malı spor ayakkabı arayışı içerisindeyim.
Aslında alacağım tek marka Skechers idi ama boykottan ötürü almak istemiyorum.

Araştırmalarım neticesinde Türk malı en iyi spor ayakkabı üreticileri Hummer Jack, Lumberjack, Kinetix, Lescon ve Scooter markaları.
Aralarında en çok Hummer Jack modellerini beğendim bilmediğim veya gözümden kaçan önerebileceğiniz sağlam ve rahat marka model var mıdır?
2 hafta önce asics gel nimbus 25 aldım inanılmaz rahat

Hocam hummel de destek vermiyor

kaliteli bir marka değil hocam UA/lescon/asics almak daha mantıklı

Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar Lescon aldım gayet güzel ayakkabı umarım uzun soluklu kullanabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,198
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri