En İyi Türk Spor Ayakkabı Markaları?

Conqueror_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
195
Arkadaşlar;

Türk malı spor ayakkabı arayışı içerisindeyim.
Aslında alacağım tek marka Skechers idi ama boykottan ötürü almak istemiyorum.

Araştırmalarım neticesinde Türk malı en iyi spor ayakkabı üreticileri Hummer Jack, Lumberjack, Kinetix, Lescon ve Scooter markaları.
Aralarında en çok Hummer Jack modellerini beğendim bilmediğim veya gözümden kaçan önerebileceğiniz sağlam ve rahat marka model var mıdır?

Arkadaşlar;

Türk malı spor ayakkabı arayışı içerisindeyim.
Aslında alacağım tek marka Skechers idi ama boykottan ötürü almak istemiyorum.

Araştırmalarım neticesinde Türk malı en iyi spor ayakkabı üreticileri Hummer Jack, Lumberjack, Kinetix, Lescon ve Scooter markaları.
Aralarında en çok Hummer Jack modellerini beğendim bilmediğim veya gözümden kaçan önerebileceğiniz sağlam ve rahat marka model var mıdır?
Under armour al bence destek vermiyor diye biliyorum

Bana lescon tasarımları çok hoş geliyor yabancı markaların dahi öyle ayakkabıları yok

Örneğin klasik günlük ayakkabı

Yine yavaş yavaş yayılan ayakmod mağazası var kendisi ürettiriyor şu an 6-7 ilde yayıldı yanlış bilmiyorsam

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Evet onu yazmayı unutmuşum bu arada bir de japon markası keşfettim çok güzel ayakkabıları var Asics
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bakıyorum şimdi ayakkabıları güzele benziyor

under armour al geç veya greyder.

Lescon kesinlikle

Hammer Jack ve Lumber Jack eskiden cok kaliteliydi son yillarda baya bozdular. Kinetix zaten cogu mali kalitesiz. Lescon daha once hic giymedim birsey diyemem ama cok dandik degil. Yerinde olsam UNDER ARMOUR alirdim en kaliteli, rahat, dayanikli olani o.

İlla Türk olmayacaksa söyledğin markalar arasında bir tek asics güzel

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,570
Üyeler
187,526
Son üye
semiersoy
Geri