Neler Yeni

En iyi ücretsiz driver kurma programı hangisi?

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Program olarak IOBit kullanabilirsin. Bizzat yıllardır IOBit programlarını kullanıyorum ve gayet memnunum. Driverların son kararlı hallerini yüklüyor fakat en temiz hali tüm sürücülerin dağıtımcısından alıp indirip kurmaktır.

Liderkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hamdi Kara

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,959
İsim
Mert Metshi
Selam,PC Geldi hatta şuan PC Den yazıyorum çok şükür güzel gibi görünüyor,bu Ekran kartı driverini indiriyorum şuan. Alttaki Anakart driverini indirmem şart mı Windows updateye giriyorum her şey güncel diyor?
Hocam indirin bence ne olur ne olmaz

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Selam,PC Geldi hatta şuan PC Den yazıyorum çok şükür güzel gibi görünüyor,bu Ekran kartı driverini indiriyorum şuan. Alttaki Anakart driverini indirmem şart mı Windows updateye giriyorum her şey güncel diyor?
Ekran kartı ve anakart driver'larını indirin. Daha sağlıklı olacaktır. Hepsini parçaların kendi sitesinden manual olarak indirip kurmanız en iyisi. Artı olarak BIOS'u da güncelleeyebilirsiniz.

Akiran

80+ Silver
Selamlar ben Da-G3 sistemi satın aldım birkaç gün sonra gelecek insAllah driverlerini kurmam gerekecek sanırım hangi programı indirsem tüm driverleri en doğru şekilde kurar acaba? Teşekkürler..
Ekran kartı sürücüsünü NVIDIA'dan, geriye kalan sürücüleri Windows Update'den indirebilirsiniz. Tabii resmi sitelerden kurmak daha iyidir.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Selamlar ben Da-G3 sistemi satın aldım birkaç gün sonra gelecek insAllah driverlerini kurmam gerekecek sanırım hangi programı indirsem tüm driverleri en doğru şekilde kurar acaba? Teşekkürler..
Hiç bir program iyi değil. Ekran kartını kendi sitesinden yükleyeceksin gerisini Windows hallediyor.

Liderkara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Hamdi Kara
PC Yi açtıgımda NVİDİA Denetim masası yüklüydü programa gürüyorum aktif versiyon 466.77 Görünüyor yüklemişte göndermiş olabilirler mi? Arkadaşın gönderdiği linkteki versiyon 466.27 Diyor 466.77 Daha üst güncel degil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Emirhandkee @Metshi @Akiran

Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
PC Yi açtıgımda NVİDİA Denetim masası yüklüydü programa gürüyorum aktif versiyon 466.77 Görünüyor yüklemişte göndermiş olabilirler mi? Arkadaşın gönderdiği linkteki versiyon 466.27 Diyor 466.77 Daha üst güncel degil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Emirhandkee @Metshi @Akiran
Kalsın öyle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,127
Üyeler
166,891
Son üye
Mehmetcna