En İyi Video Montaj Programı ?

movavi video editör pro varda bende biraz şey gibi geldi sanki çocuk kanalı editliyomuşuz gibi efektler falan çok basitce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

camtasia studıo 9 seçiyorum o zaman
Reis Youtubede boymu göstereceksin ??

Ama sen zaten tüm ihtiyaçlarını Premiere'den gidereceksin kasma bu kadar yükle geç.

Reis Youtubede boymu göstereceksin ??
evet ama sorunum 1680x1050 monitörüm olması obs den 1920x1080 ayarlıyorum gine siyah kenar oluyo ya 720p de çok fazla bitrate vererek kaliteli yapabilirmiyim acaba oyun inceleme ve oyun videoları çekicem

evet ama sorunum 1680x1050 monitörüm olması obs den 1920x1080 ayarlıyorum gine siyah kenar oluyo ya 720p de çok fazla bitrate vererek kaliteli yapabilirmiyim acaba oyun inceleme ve oyun videoları çekicem

Bence yaparsın.Zaten Türkiyede insanların çoğu videoları 1080p de felan izleyemiyor bildiğim kadarıyla.İnternet sebebiyle.720p de video izlemek benim için yeni yeni gelen bir nimet mesela.

Bence yaparsın.Zaten Türkiyede insanların çoğu videoları 1080p de felan izleyemiyor bildiğim kadarıyla.İnternet sebebiyle.720p de video izlemek benim için yeni yeni gelen bir nimet mesela.
hallettim obs den genişlet yaptım 1080p ye genişledi video yalnız oyun videolarında karakterler veya nesneler şişko çıkmaz inş geniş gözükmez

hallettim obs den genişlet yaptım 1080p ye genişledi video yalnız oyun videolarında karakterler veya nesneler şişko çıkmaz inş geniş gözükmez
İnşallah,bence 720p de yapabilirsin hiç risk almayıp.

İnşallah,bence 720p de yapabilirsin hiç risk almayıp.
olmassa 720p deniycem zatende 720p kötü gözüküyor bence

birde video çekerken yükü işlemciyemi ekran kartınamı veriyim sistemim aşağıda yazıyor hangisine verirsem rahat ederim

olmassa 720p deniycem zatende 720p kötü gözüküyor bence
Aslında evet,bir 1080p değil ama bence gayet yeterli.16mb internet paketiyle 1080p izleyemiyordum,Gerçi hiçbir zaman 16mb internet vermedi TT ama olsun.

En iyi Adobe Premire Pro ve After Effects. Ancak bunlar en zorları tabii. Camtasia başlangıç için ideal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,291
Üyeler
185,701
Son üye
N0Face
Geri