Vodafone, sadece iss'de değil mobilde de her yerde kötü. En azından bizim ülkede. Adamlarda hizmet denen bir şey yok vaadedilen hizmeti verme 0, bir şey için iletişime geçtiğinde destek verme 0, internet ve çekme kalitesi 0.yaşadığınız en kötü en berbat iss deneyiminizi anlatınız
En kötüsü Vodafone. 1 yılda 80 tane reklama yaptıkları yatırımın birazını sistemi geliştirmek için yapsalar en azından kullanılır hale gelir.yaşadığınız en kötü en berbat iss deneyiminizi anlatınız
iss ve mobil denemedim ama şunu söyleyebilirim turk telekom mobil kullandığım iyi değil Turkcell e geçtim tabikide pahalı paket fiyatları ama hizmet veriyrlar gerçektenVodafone, sadece iss'de değil mobilde de her yerde kötü. En azından bizim ülkede. Adamlarda hizmet denen bir şey yok vaadedilen hizmeti verme 0, bir şey için iletişime geçtiğinde destek verme 0, internet ve çekme kalitesi 0.
FiberDostlar Vodafonda Hangi altyapıyı kullıyordunuz vdsl mi fiber mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iss ve mobil denemedim ama şunu söyleyebilirim turk telekom mobil kullandığım iyi değil Turkcell e geçtim tabikide pahalı paket fiyatları ama hizmet veriyrlar gerçekten
fiberde bile kötüyse diyecek birşeyim yok vdsl hiç kullanılmaz bu adamların hatta Türkiyede dükkanlarını kapatıp gitsinler geçmiş olsun hocamFiber
vodafone bütün param haram olsunyaşadığınız en kötü en berbat iss deneyiminizi anlatınız
Adamlar altyapım olmadığı halde internet kitleyeceklerdi 24 ay taahhütlü.hocam ne yaşamışsınız vodafonle böyle yaherkes vodafone diyor
hocam sizdemi vodafone geçmiş olsun fiberi tt altyapıdan mı veriyor bu adamlarvodafone bütün param haram olsun