En Kötü İnternet Sağlayıcısı Hangisi ?

oguzgl12

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
121
yaşadığınız en kötü en berbat iss deneyiminizi anlatınız

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
yaşadığınız en kötü en berbat iss deneyiminizi anlatınız
Vodafone, sadece iss'de değil mobilde de her yerde kötü. En azından bizim ülkede. Adamlarda hizmet denen bir şey yok vaadedilen hizmeti verme 0, bir şey için iletişime geçtiğinde destek verme 0, internet ve çekme kalitesi 0.

Dostlar Vodafonda Hangi altyapıyı kullıyordunuz vdsl mi fiber mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vodafone, sadece iss'de değil mobilde de her yerde kötü. En azından bizim ülkede. Adamlarda hizmet denen bir şey yok vaadedilen hizmeti verme 0, bir şey için iletişime geçtiğinde destek verme 0, internet ve çekme kalitesi 0.
iss ve mobil denemedim ama şunu söyleyebilirim turk telekom mobil kullandığım iyi değil Turkcell e geçtim tabikide pahalı paket fiyatları ama hizmet veriyrlar gerçekten

Net vodafone.

hocam ne yaşamışsınız vodafonle böyle ya :D herkes vodafone diyor

Dostlar Vodafonda Hangi altyapıyı kullıyordunuz vdsl mi fiber mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iss ve mobil denemedim ama şunu söyleyebilirim turk telekom mobil kullandığım iyi değil Turkcell e geçtim tabikide pahalı paket fiyatları ama hizmet veriyrlar gerçekten
Fiber

hocam ne yaşamışsınız vodafonle böyle ya :D herkes vodafone diyor
Adamlar altyapım olmadığı halde internet kitleyeceklerdi 24 ay taahhütlü.
Öyle süper bi firma, dolandırma çabalarını 10 gün sonunda boşa çıkardım. Ana bacı sövecektim az kalsın.

Son düzenleme:
vodafone iyiydi. yaklasık+3 sene kullandım sadece 1 kere sorun yaşadım... şuan netspeeddeyim fakat zam yaptı.
bu arada netspeed e geçtiğimde lolde 28 ms alırken (vodafone) netspeedde 21 ms alıyorum.

Turktelekom, turkcell ve vodafone. Üçü de rezil, kan emici şirketlerdir. Uzak durun. Ayrıyeten Netspeed, Turknet, Millenicom önerimdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,159,439
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri