10 mb download, 1 mb upload. Adsl den internet alınca çok bir şey beklememek gerek. Video vs izletirken sıkıntı çıkarıyor...Oyun indirmeyi geçtim ufak bir yazılıma 100-200MB güncelleme gelince kafayı yiyorum, sizde durum nasıl?
Alıntıyı görüntüle
CSGO'da bu internet ile 38000 ping görmüştümSenelerdir 0.7 download 0.10 upload 500 ping 1k jitter ile internet kullanan ben ne günlerdi
Ah ah time out yediğim günleri hatırlıyorumCSGO'da bu internet ile 38000 ping görmüştüm
bana sağlanan paket bu paket yükseltmesi olmuyorPaketini yükselteceksin.Altyapı 70 mbps sağlarken gidip de 16 mbps vdsl paket alırsan 9-10 mbps görmen doğal
Alıntıyı görüntüle
Rakip var mı?
Turktelekomda vdsl diğer sağlayıcılarda adsl diyor. Paket yükseltmek istediğimizde maks 15mbps alırsınız diyorlarPaketini yükselteceksin.Altyapı 70 mbps sağlarken gidip de 16 mbps vdsl paket alırsan 9-10 mbps görmen doğal
ne sunucusu hocam belki ben kurarmMükemmel hız, neresi yetmiyor bunun
Bana 100Mbps yetiyordu her oyunu rahat rahat indiriyordum şuan ciddi ciddi ev internetini saldım mobil veriden oyun indiriyorum ki o da pek hızlı değil.
Alıntıyı görüntüle
(Akşam 20Mbps lere düşüyor sabah indiriyorum )
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu altyapı bende bir olsa oyun indirmeyi falan geçtim şu uploadla sunucu kuracağım
aksama rakıbım sana knk bekleAlıntıyı görüntüle
Rakip var mı?
Netspeed veya comnet üzerinden bakin. Büyük ihtimalle VDSL altyapınız var ama boş port yok.Turktelekomda vdsl diğer sağlayıcılarda adsl diyor. Paket yükseltmek istediğimizde maks 15mbps alırsınız diyorlar
Alıntıyı görüntüle