Neler Yeni

En Sevdiğiniz Anime Opening ve Endingi

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Meme'i yapılabilidği için bu, yoksa anime sevmem:

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
NANA benim için en özel anime. En iyi değil en özel. Bitirdikten sonra etkisinden çıkamadım. Animenin temasının rock müzik olması da beni içine çeken en büyük etmen.
Ben de kız arkadaşınla izlediğin ilk anime falan sandım başta abi, rock müzikmiş o.O2

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben de kız arkadaşınla izlediğin ilk anime falan sandım başta abi, rock müzikmiş o.O2
Yok beraber izleyecektik nasip olmadı tek izledim. Anime NANA adlı bir kızın müzik grubuna katılıp yükselmesini konu alıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok be. Aslıda gideri var ama Bi günde art arda 2 sezon izliyorsun mesela nerdeyese 50 kere aynı şarkı. Kafa ütülüyor. 😀
Onları bende geçiyorum tabi canım. İlk bölümü izliyorsam geçmem dinlerim diğerlerinde geçerim.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Çoğu animede opening ve endingleri atlıyorum sadece önerisini yapağım zaman bakıyorum. Sevdiğim türler de zateno.O2 Ama seçmek gerekirse;

Konusu her ne kadar arada sıksa da şarkısı çok güzel bence. Opening;
Ending kısmında bende @Leonidax gibi hakkımı aynı animede kullanıyorum. Ending;

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çoğu animede opening ve endingleri atlıyorum sadece önerisini yapağım zaman bakıyorum. Sevdiğim türler de zateno.O2 Ama seçmek gerekirse;

Konusu her ne kadar arada sıksa da şarkısı çok güzel bence. Opening;
Ending kısmında bende @Leonidax gibi hakkımı aynı animede kullanıyorum. Ending;
Bu re zeroyu merak ediyom da herkes ergen animesi diyor benim de yaşım biraz var beğenmeme korkusu var o yüzden hiç başlamadım.

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Daha hiç ending izlemedim direk atlıyorum. :cool: Openingleri 1 defa izlerim diğerlerinde atlarım. En sevdiğim op bu galiba:

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu re zeroyu merak ediyom da herkes ergen animesi diyor benim de yaşım biraz var beğenmeme korkusu var o yüzden hiç başlamadım.
Ergenlikle alakası yok ya. Çok fazla romantizm içermiyor (kategorilerde bile geçmiyor o şekil). Ecchi desen zaten yok. Sadece konusu biraz sıkabilir. Oda karakter bazı yerleri zilyon kere tekrar yaşıyor ondan. Dediğim gibi karışık ama güzel konusu var bence.

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Ergenlikle alakası yok ya. Çok fazla romantizm içermiyor (kategorilerde bile geçmiyor o şekil). Ecchi desen zaten yok. Sadece konusu biraz sıkabilir. Oda karakter bazı yerleri zilyon kere tekrar yaşıyor ondan. Dediğim gibi karışık ama güzel konusu var bence.
re:zeroya ergen diyende ne bilm 😒

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri
Top Bottom