Ben de kız arkadaşınla izlediğin ilk anime falan sandım başta abi, rock müzikmişNANA benim için en özel anime. En iyi değil en özel. Bitirdikten sonra etkisinden çıkamadım. Animenin temasının rock müzik olması da beni içine çeken en büyük etmen.
Yok be. Aslıda gideri var ama Bi günde art arda 2 sezon izliyorsun mesela nerdeyese 50 kere aynı şarkı. Kafa ütülüyor.Hiç mi dinlemiyon.
Yok beraber izleyecektik nasip olmadı tek izledim. Anime NANA adlı bir kızın müzik grubuna katılıp yükselmesini konu alıyor.Ben de kız arkadaşınla izlediğin ilk anime falan sandım başta abi, rock müzikmiş![]()
Onları bende geçiyorum tabi canım. İlk bölümü izliyorsam geçmem dinlerim diğerlerinde geçerim.Yok be. Aslıda gideri var ama Bi günde art arda 2 sezon izliyorsun mesela nerdeyese 50 kere aynı şarkı. Kafa ütülüyor.![]()
Bu re zeroyu merak ediyom da herkes ergen animesi diyor benim de yaşım biraz var beğenmeme korkusu var o yüzden hiç başlamadım.Çoğu animede opening ve endingleri atlıyorum sadece önerisini yapağım zaman bakıyorum. Sevdiğim türler de zatenAma seçmek gerekirse;
Konusu her ne kadar arada sıksa da şarkısı çok güzel bence. Opening;
Ending kısmında bende @Leonidax gibi hakkımı aynı animede kullanıyorum. Ending;
Ergenlikle alakası yok ya. Çok fazla romantizm içermiyor (kategorilerde bile geçmiyor o şekil). Ecchi desen zaten yok. Sadece konusu biraz sıkabilir. Oda karakter bazı yerleri zilyon kere tekrar yaşıyor ondan. Dediğim gibi karışık ama güzel konusu var bence.Bu re zeroyu merak ediyom da herkes ergen animesi diyor benim de yaşım biraz var beğenmeme korkusu var o yüzden hiç başlamadım.
re:zeroya ergen diyende ne bilmErgenlikle alakası yok ya. Çok fazla romantizm içermiyor (kategorilerde bile geçmiyor o şekil). Ecchi desen zaten yok. Sadece konusu biraz sıkabilir. Oda karakter bazı yerleri zilyon kere tekrar yaşıyor ondan. Dediğim gibi karışık ama güzel konusu var bence.