Xeiru_S
80+
- Reaksiyon skoru
- 130
Hayatımda izlediğim en kötü animelerden biri benceTokyo Ghoul 1 puan.
Behzat Ç. apayrı benim için.
Hayatımda izlediğim en kötü animelerden biri benceTokyo Ghoul 1 puan.
Behzat Ç. apayrı benim için.
Ben sadece ilk 2 sezonu izlemiştim Re serisini izlemek istemedim çok kötüHayatımda izlediğim en kötü animelerden biri bence![]()
OOO o ondanda beter var ya acı çektim izlerkenBen sadece ilk 2 sezonu izlemiştim Re serisini izlemek istemedim çok kötü
İlk sezonu beğenmiştim ama 2.sezon ve Re çok kötü arkadaşım Re serisini izlemişti bana kötü olduğunu söylediOOO o ondanda beter var ya acı çektim izlerken
zaten studio perriot yapıyor o kadarda gaza gerek yok zaten(o stüdyo arka arkaya 500 bölüm naruto yapan stüdyo) zaten kötü olan bir animeyi dahada kötüleştiriyor(ilk sezonuda o yaptı ama re nin 1.sezonu ile 2.sezon arasında 1 yıl bile yok)İlk sezonu beğenmiştim ama 2.sezon ve Re çok kötü arkadaşım Re serisini izlemişti bana kötü olduğunu söyledi
Evet bende severim bide aynı yapımcının ateş böceklerinin mezarı ve prenses mononoko var izlemediysen izle(Adları yanlış yazmış olabilirim.)Ben Anime Sevmem !
NOT:RUHLARIN KAÇIŞINI ÇOK SEVIYORUM
Kesinlikle deneyeceğimEvet bende severim bide aynı yapımcının ateş böceklerinin mezarı ve prenses mononoko var izlemediysen izle(Adları yanlış yazmış olabilirim.)
Birde Makoto Shinkai'nin Kimi no na wa adlı bir filmi var onu da izlemelisin.Kesinlikle deneyeceğim.
Çok sağol izleyeceğim net.Birde Makoto Shinkai'nin Kimi no na wa adlı bir filmi var onu da izlemelisin.