Neler Yeni

En sevdiğiniz içki??

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Vodka ve Gin şu an. Balıkçı değilim.
Viskinin boğazı yakması güzel ama aşırı pahalı, 240TL verdim geçen gün 35'lik Jack Daniels'a. İçmek çok mümkün değil yani. Bira volim vs. içesim gelmiyor. Onun yerine likör içerim içersem çok nadir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk içişte biranın güzel geldiği çok az insan gördüm, kokusu vs. her şeyi kötü gelir diğerlerine göre.
Evet onu duymuştum ve biliyorum. Zaten tüm alkoller öyle oluyor sanırım? Alışana kadar hepsi tatsız ve acı geliyor. Guinness'in falan biraları biraz daha aromamsı olduğu için o tip biralardan içerdim ilk heralde.

T.P.G.

80+ Titanium
Evet onu duymuştum ve biliyorum. Zaten tüm alkoller öyle oluyor sanırım? Alışana kadar hepsi tatsız ve acı geliyor. Guinness'in falan biraları biraz daha aromamsı olduğu için o tip biralardan içerdim ilk heralde.
Pek öyle sayılmaz limonlu kahveli likör vs. içersen gayet aromaları var. Biranın tadına benzeyen çok içki yok hatta direkt yok sanırım ben denemedim. Ancak kokusu çoğu kişinin hoşuna gitmez ve mide bulandırır, diğer alkoller pek öyle değil. Kokuları biraya göre daha güzeldir ve dediğin gibi alkol alışma işidir.

İlk kez içiyorsan Vodka+buz+vişne suyu yapabilirsin bunları karıştırarak, güzel olur. Vodkayı Absolut almaya çalış, İstanblue ben pek beğenmiyorum, tabi kişiye göre de değişir.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,509
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ayran ve sıkılmış portakal şiresi. Hangisi olursa artık. Arada buzdolabında olan sütü içiyorum keyif veriyor.

Dükkana girdiğimde arada Pepsi alırırm. Olmadı Fanta. Ağzımızın tadını değişelim biraz midemizden gaz çıkaralım rahatlayalım diye.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,372
İsim
Diyarhan
Beylerbeyi Rakı
Blue Label Viski

Diğer içkilere karlı ilgim yok olsa içerim olmasa aramam.

Top Bottom