En sevdiğiniz Makarna Ve Makarna neli olsun istersiniz ?

az sarımsaklı yoğurt
biraz taze felsleğen ve kelebek makarna
Ben kalem şeklinde kesilmişi seviyorum içi 2 tarafından üstüne birde sos yaptımı üstüne benden iyisi yok vallaha

Sarımsak sarımsağı, üzerine sarımsak sosu. o.O2 o.O2 o.O2 🤌 🤌 🤌

Ulan makarnada tercih mi olur şaka mısınız ya makarna aç suya at tuz at süz ye öğünü ne diyorsunuz ama tercihim körili noodle
Noodle ne abi midesiz misin kanka çok fazla yiyince vücutta kalıcı hasar yaratıyor örnek ben günde 4 paket noodle yiyodum kalpimde çarpıntı oluyor eitim bozukluğu var şuanda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sarımsak sarımsağı, üzerine sarımsak sosu. o.O2 o.O2 o.O2 🤌 🤌 🤌
🍑🍑🍑🍑

Noodle ne abi midesiz misin kanka çok fazla yiyince vücutta kalıcı hasar yaratıyor örnek ben günde 4 paket noodle yiyodum kalpimde çarpıntı oluyor eitim bozukluğu var şuanda

🍑🍑🍑🍑
zaten lavabo tamir ediyolardı ya fedmögdhshgks
onu gördükten sorna yarıldım o ne olum mermeri haşlayıp yiyemiyorsak onu da yiyemeyiz ama genel olarak zaten makarna sevmiyorum et seviyom genelde bir oturuşta bir öküz yiyorum

Ben kalem şeklinde kesilmişi seviyorum içi 2 tarafından üstüne birde sos yaptımı üstüne benden iyisi yok vallaha
şey de olaiblir göğüs etini yarı donuk vaziyetten jülyen kes körü toz biber tuz kekik karıştır sonra pişir iyicene tereyağı ile osnra kat makarnaya

spagetti ve etli salçalı koru soslu piza peynirli makarna.

şey de olaiblir göğüs etini yarı donuk vaziyetten jülyen kes körü toz biber tuz kekik karıştır sonra pişir iyicene tereyağı ile osnra kat makarnaya
Ben göğüs etiyle tavuk dünyasından daha iyi servis yapıyom salata makarna tavuk olarak

zaten lavabo tamir ediyolardı ya fedmögdhshgks
onu gördükten sorna yarıldım o ne olum mermeri haşlayıp yiyemiyorsak onu da yiyemeyiz ama genel olarak zaten makarna sevmiyorum et seviyom genelde bir oturuşta bir öküz yiyorum
Köfte olaun 10kg bitiririm

Ben göğüs etiyle tavuk dünyasından daha iyi servis yapıyom salata makarna tavuk olarak

Köfte olaun 10kg bitiririm
kanka tavsiyem tavada pişirirken çözünmüş olmasın donuk olsun biraz sulu olur bu sayede

kendini Vedat Milör mü sandın bir sakin ol
yok kanka
göğüs eti kuru olur
bu sayede sulu luyor muhteşem oluyor
bu arada vedat milor sinir birisi
mehmet ( nazi toplama kampında hissettirir )
vedat (ülkeyi hep ikiye bölmede bir star

kanka tavsiyem tavada pişirirken çözünmüş olmasın donuk olsun biraz sulu olur bu sayede
Kanka ben bimden alıyomya diyelim gidiyorum dolapta 45 1 saat bekliyorum yarı donu koyuyorum tavaya salça zeytinyağı yoğurt ve kekik pulbiberliyip

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,011
Üyeler
184,715
Son üye
YusufUlas
Geri