En Ucuz Ajazz 159 Pro

GPiro

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,893
alanlar vardır en ucuz kım almıs bende alcam en ıyı taktık hangısıdır

hocam %20'yi temu destek merkezinden alıcaksın ondan sonra da promosyonlar kısmına ekstra indirim muhabbeti gelcek ordan da alıcaksın mouse gelcek 400 lere vergisiz hali

Nereden hatırlamıyorum bir yerden link paylaşıyordun o linkten daha önce hiç indirmemiş birisi indirirse 600₺ kupon veriyordu hala geçerliyse dene

hocam %20'yi temu destek merkezinden alıcaksın ondan sonra da promosyonlar kısmına ekstra indirim muhabbeti gelcek ordan da alıcaksın mouse gelcek 400 lere vergisiz hali
vergıyle ne kadara gelır acaba

sepete ekleyip 1-2 gün sonra extra indirim + %20 ile oluyor diye biliyorum bende koydum sepete bekliyorum

Nereden hatırlamıyorum bir yerden link paylaşıyordun o linkten daha önce hiç indirmemiş birisi indirirse 600₺ kupon veriyordu hala geçerliyse dene
varmıdır bı lınk gıbı bısey

vergi indirimsiz fiyata göre hesaplanıyor %20 felan etkilemiyor ondan 800 e felan denk geleri

bana vermiyolar %20 indirim nasıl alabilirim

Hocam o milattan öncede kaldı siz ilk zamanlardaki indirimi diyorsunuz herhalde :D .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana vermiyolar %20 indirim nasıl alabilirim
Bana da.

Şu anda en ucuz 550 ve 600tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,511
Üyeler
187,690
Son üye