En ucuz internet hangisi?

pcmeraklisi34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,307
Bana yüksek upload hızı lazım ama Türk Telekom en pahalı paketi de alsam 50Mbps Upload veririm diyor bana en az 200Mbps upload lazım bunu verecek en ucuz internet hangisi öneriniz var mı?

Nerede oturuyorsun

Tüeknet e bak istersen.
20Mbps destekliyor diyor ama ben 30 alıyorum zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam o zaman oturduğun bölgede insanlara sor neler kullanıyor olmadı bu Türksatın kendi internet servisi var ona bakabilirsin
Hepsi Türk Telekom kullanıyor sanırım. Zaten çoğu da evde internet kullanmıyor telefona 20-30GB tarife alıp onunla hallediyor her şeyini.

Son düzenleme:
20Mbps destekliyor diyor ama ben 30 alıyorum zaten.

Hepsi Türk Telekom kullanıyor sanırım. Zaten çoğu da evde internet kullanmıyor telefona 20-30GB tarife alıp onunla hallediyor her şeyini.
turkcelle bak yaşadığın yeri söylememekte ısrarcısın ama ben istanbulda memnunum

turkcelle bak yaşadığın yeri söylememekte ısrarcısın ama ben istanbulda memnunum
İsminin Sonu 34 Olduğuna Göre İstanbul Olduğunu Tahmin Etmemek Zor Olmamalı

Fiber olman belirli mbps üstü alacağının garantisini vermiyor altyapındaki kablolara, apartmandaki port açıklıklarına, kullanılan kablolalra bakıyor hocam.

En iyi verileri altyapı sorguyla alırsın türknet ve millienicomdan bak bakalım.

Ha simetrik upload yok trde max 50 alırsın türknet veriyor simetriği oda ayrı mevzu

İsminin Sonu 34 Olduğuna Göre İstanbul Olduğunu Tahmin Etmemek Zor Olmamalı
kesin bir sonuç değil o yüzden öyle dedim istanbulda ise zaten turkcellin altyapısı iyi

Geri