Neler Yeni

🔥En Ucuz Magnezyum Kasalı Mouse Attack Shark R3 2900 TL🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,273
İsim
yusuf ecer

Gurkanpiro

80+ Platinum
Gpx şarjına yakından alakası olan mouse görmedim. Viper v3 pro dahil :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Tam mousepadimle matchlemelik ama delikli mouse sevmiyorum + gpx2yi en son ne zaman şarja taktığımı hatırlamıyorum 🥴🥴
Hero 2 sensörü şu bataryayı fazla kullanmadıgından teknolojisi çok iyi ama sensör sunduğu özellikleri yaniii

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,273
İsim
yusuf ecer
Hero 2 sensörü şu bataryayı fazla kullanmadıgından teknolojisi çok iyi ama sensör sunduğu özellikleri yaniii
Sensörün bi eksisi yok ki 600ipslere çıkıyor. 400ips üstü gözle görülemeyecek farklar hatta çoğu insan bu değerlere ulaşamıyor bile mouseu şimşek mcqueen gibi falan hareket ettirmen lazım sürekli. Gpx1 fiyatı yüksek olsa da gpx2 çok yerinde oturmuş bir ürün. Keza gpx1in de son batchlerinde switchleri encodarları değişti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet Ali UKŞUL
Sensörün bi eksisi yok ki 600ipslere çıkıyor. 400ips üstü gözle görülemeyecek farklar hatta çoğu insan bu değerlere ulaşamıyor bile mouseu şimşek mcqueen gibi falan hareket ettirmen lazım sürekli. Gpx1 fiyatı yüksek olsa da gpx2 çok yerinde oturmuş bir ürün. Keza gpx1in de son batchlerinde switchleri encodarları değişti.
forum olarak bu adamın kıymetini bilin inanılmaz birisi...
razer deathadder v3 pro kullanıyorum 1 sene oldu alalı acaba alıp kenarda mı tutsam klavyemde rainy75 blue aslında fena durmazlar gibi geliyor :D

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,273
İsim
yusuf ecer
forum olarak bu adamın kıymetini bilin inanılmaz birisi...
razer deathadder v3 pro kullanıyorum 1 sene oldu alalı acaba alıp kenarda mı tutsam klavyemde rainy75 blue aslında fena durmazlar gibi geliyor :D
Mor açık mavi uyumu baya iyi

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ali arda
Altı üstü fare, malzeme kalitesi çelik olsa ne? Önemli olan donanımı güçlü ve uzun ömürlü olsun, yazılımı stabil olsun. Bir yıl sonra mouse çift tıkladıktan sonra, mouse tekerleği teklemeye başladıktan sonra malzeme kalitesinin manası yok.
2k butceye ne onerirsin en iyi bildigin denedigin varmı

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,795
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Tasarıma bak kusucam şimdi

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Sercan SAYİT
2k butceye ne onerirsin en iyi bildigin denedigin varmı
Hiç birisi desem yeridir, hepsinin zamanla bir sorunu oluyor. Öneri yapıp kimsenin ahını almak istemem. PC başında uzun süreler geçirip, özellikle de oyun oynayan kimsenin sorunsuz 3-4 yıl kablosuz mouse kullanabildiğini sanmıyorum.

Zymnax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mert
Hiç birisi desem yeridir, hepsinin zamanla bir sorunu oluyor. Öneri yapıp kimsenin ahını almak istemem. PC başında uzun süreler geçirip, özellikle de oyun oynayan kimsenin sorunsuz 3-4 yıl kablosuz mouse kullanabildiğini sanmıyorum.
O fiyat bandinda yok belki ama Zowie farelerin cok uzun omurlu olduklarini soyleyebilirim. EC2-A var bende ve yaklasik 5 senedir ara ara kullaniyorum. Hala hicbir problemi yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,937
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
mcu sunu bulabilen var mı?

Top Bottom