subhan....
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Bütçe
- 35.000
Selam beyler 35 k bucceye sizce rx 9060 xt sistem iyi mi? yoksa baska ekran karti sistem dahami iyi olur bide en ucuza 9060 sistem kaca bulmak mumkun sizce.
Hocam hazir sistem kaca bulurum senceParçaları orta iyi seçersen eğer 7500F+9060XT 38K'ya falan denk geliyor. Ama biraz daha kalitesiz parçalar seçersen dediğin rakama çıkar.
yine bu fiyatlardalar şuan fiyat avantajı olan bi sistem yok benim bildiğimHocam hazir sistem kaca bulurum sence
Son zamanlarda pek görmedim.Hocam hazir sistem kaca bulurum sence
İncehesap gaming gecesinde RX 9060 XT sistem bekleyin. İyi bir sistem bulursam atarım. İsterseniz monitör de önerebiliriz.Selam beyler 35 k bucceye sizce rx 9060 xt sistem iyi mi? yoksa baska ekran karti sistem dahami iyi olur bide en ucuza 9060 sistem kaca bulmak mumkun sizce.
Hocam aynı bütçeye sistem topluyorum size de yardımcı olayım sitedeki sistemden anlayan arkadaşlardan da yardım aldım bu bütçeye mümkün olan en iyi sistemlerden biri şuan bu diye düşünüyorum.Selam beyler 35 k bucceye sizce rx 9060 xt sistem iyi mi? yoksa baska ekran karti sistem dahami iyi olur bide en ucuza 9060 sistem kaca bulmak mumkun sizce.