Neler Yeni

En Zor Meslek Nedir?

Berberler.
Hergün tacize uğruyorlar.

Size göre en zor meslek/meslekler nedir?

Bana göre, ne kadar çok insanla muhattap olursan bir mesleğin zorluğu o kadar artar.

1-) Doktor/hemşire
2-) Polis/Trafik Polisi
3-) Market işletmeciliği
Araba tamirciliği, kimine göre zor kimine göre kolay olsa da bana göre zor.

Her meslek zor da masa başı devlet memurluğuna asla saygım yok. Masa başında gün boyu ayağını atıp oturuyon sonra gelene ilgisizlikle, artistlikle karşılık veriyon. Boğazına sarılasım geliyor direkt.

Doktor daha zor gibi

Kim ne derse desin askerliğin uç ddalları en zorlarındandır

Abi zoru bilmem ama garsonluk yaparken adamların seni köle gibi görmesi aşırı zoruma gidiyordu. Bu tür şeyler de mental açıdan ciddi zorluk yapıyor. 2. haftam daha, bir adam böyle küstah küstak konuşup öyle bi tavır sergiledi ki oturup içeride ağlamıştım lan
Acelem var diyen adama picligine yarım saatte vermiştim. Bu kadar takma başka iş mi yok

Bana Kalırsa " Bomba İmha Ekibi " Hem Zor Hemde Stresli Bir İş Şakayla Araları Pek Yoktur.

Size göre en zor meslek/meslekler nedir?

Bana göre, ne kadar çok insanla muhattap olursan bir mesleğin zorluğu o kadar artar.

1-) Doktor/hemşire
2-) Polis/Trafik Polisi
3-) Market işletmeciliği
Asker olabilir

Her meslek zor da masa başı devlet memurluğuna asla saygım yok. Masa başında gün boyu ayağını atıp oturuyon sonra gelene ilgisizlikle, artistlikle karşılık veriyon. Boğazına sarılasım geliyor direkt.
Özellikle hastanedekiler. Oturuyor orda bir şey sorunca tersliyor. Senin işin gelenle ilgilenmek boş boş durup bağırmak değil. Kadının biri doktorun odasını sordu, bilmiyorum dedi kadına.Gidince de arkasından gün boyu bunlarla uğraşmak zorunda mıyım bıktım diyor. Senin işin bu değil mi zaten uğraşıcaksın.Aşırı sinir oldum ona. belki hepsi öyle değildir ama karşılaştıklarımın tüm hepsi bu şekilde umursamaz, işiyle alakası olmayan insanlar

Geri