Çözüldü✓ ENERMAX PSU Alınır mı??

dostum 650 w sharkoon marka psu var kasamda . 9070xt ve 7800x3d li bir sistem topladım psu bu kalsa sıkıntı yaşarmıyım
o psu gold değilse pc kapatır bile.
12v kanal tek rail kaç watt verebiliyor ?

wpm gold zero modeli gold sertifikalı
sisteme o.c yapmayacaksan r9070xt temel giriş kartları ile ucu ucuna besler duruyor hocam kağıt üzerinde
psu neredeyse tam yükte çalışacak yalnız. psu %kaça geldiğinde kendisini koruma alır emin değilim ama sistem akıcı çalıştırır diye tahmin ediyorum
bu arada rx9070xt giriş kartlar 2x8 = 16pinli
tepe, orta modeller 3x8= 24pinli haberiniz olsun
o psuda kaç tane gpu için kablo var bilmiyorum

Fan sesi çok oldugu için bide watt gereksiz fazla olunca deepcool pn850d önerdiler onu alacağım 8 tane koruma sı varmış voltaj kaçağı falanda olmaz güzelmiş
PN850d iyidir tek eksik yanı modüler olmaması. Kronik sorunu olmayan bir model.

sisteme o.c yapmayacaksan r9070xt temel giriş kartları ile ucu ucuna besler duruyor hocam kağıt üzerinde
psu neredeyse tam yükte çalışacak yalnız. psu %kaça geldiğinde kendisini koruma alır emin değilim ama sistem akıcı çalıştırır diye tahmin ediyorum
nitro var kart olarak kurtarmıcak o zaman anladığım kadarıyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sharkoon birkaç modeli dışında çok az korumalı PSU üretiyor kalitesi çok yüksek değil o sistemi ona emanet etmezdim ben.
teşekkürler

oneriniz ne olur psu olarak

nitro var kart olarak kurtarmıcak o zaman anladığım kadarıyla

teşekkürler

oneriniz ne olur psu olarak
konuda ki psular hocam deepcool özellikle bak f/p kalıyor daha ucuzu highpower olur 850 olan gold olanı da var
edit: psu almadan önce sharkoon bi şans verin deneyin hocam. pinler yetiyorsa ben sistemi çalıştırabileceğini düşünüyorum

Rajintek cratos da tercih edilebilir.A tierdır kendisi.O nasıl sizce?
forumda kullanıp sorun yaşayan görmedim bir bilgim olmadığı için bir şey demek zor ama görmedim kullanıp sorun yaşayan.

konuda ki psular hocam deepcool özellikle bak f/p kalıyor daha ucuzu highpower olur 850 olan gold olanı da var
edit: psu almadan önce sharkoon bi şans verin deneyin hocam. pinler yetiyorsa ben sistemi çalıştırabileceğini düşünüyorum
Bilgisayar kasasının içini temiz ve düzenli tutmak için, kablolar kişisel gereksinimlere göre monte edilebilir. Sadece ATX kablosu ve her zaman ihtiyaç duyulan 4+4 pinli CPU kablosu güç kaynağı ünitesine sıkıca takılıdır. İkinci 4+4 pinli CPU kablosu sayesinde RYZEN gibi güç gerektiren sistemlere bile adaptör kullanılmadan güç verilebilir. Bu kablo, grafik kartlarına güç sağlamak için de kullanılabilen iki PCIe / CPU soketinden birini kullanır.
bu şşekilde bir açıklaması var . şşlk kez hazır olmayan şekilde topluyorumda yordum kusura bakma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,315
Üyeler
183,821
Son üye
Zafer Güneş
Geri