NVIDIAMDINTEL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,946
enermax psuların fan sesi sorunu yok muydu 
Hocam enermax neden alinmiyorBunu Al Hocam F/P Olarak Güzel Ve 8 Korumaya Sahip .
![]()
DeepCool PN850D 850W ATX 3.1 PCIe 5.1 80+ GOLD Güç Kaynağı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Tamamdır hocam iyi günlerolabilir hocam sıkıntı yokenermaxı almanız hem daha f/p hem de daha mantıklı olur uzun yıllar psu değişme derdiniz olmaz.
iyi günler teşekkür ederimHocam enermax neden alinmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamdır hocam iyi günler
enermax psu fan devri sıcaklığa bağlı çalışmıyordu sanırım, çekilen güce göre fan devrini arttıyordu, bu da fanı sürekli devre girmesini itiyor. rulman ses yapıyor. forumlarda bunun hakkında şikayet var bakın.Hocam enermax neden alinmiyor
Ekran Kartın İçin Çok Gereksiz Kalır Hocam .Hocam enermax neden alinmiyor
her üreticinin düşük modelinde problem var enermaxın da ''kötü'' olan modellerinde elbet fan sesi yüksektir ama D.f. X kaliteli bir model kısaca kafa ütüleyecek bir şey olmazenermax psuların fan sesi sorunu yok muydu![]()
Anladım reis ne önerirsinenermax psu fan devri sıcaklığa bağlı çalışmıyordu sanırım, çekilen güce göre fan devrini arttıyordu, bu da fanı sürekli devre girmesini itiyor. ses yapıyor. forumlarda bunun hakkında şikayet var bakın.
Tamamdir hocam teşekkür ederimEkran Kartın İçin Çok Gereksiz Kalır Hocam .
O Yüzden Bunu Alman Her Türlü Yeterli Ve İyi Olacaktır .
![]()
son yazdığıma bak mevzu o değil, fanın çalışma prensibiher üreticinin düşük modelinde problem var enermaxın da ''kötü'' olan modellerinde elbet fan sesi yüksektir ama D.f. X kaliteli bir model kısaca kafa ütüleyecek bir şey olmaz![]()
Rica Ederim F/P Olarak Alman Gereken Bir Psu Kaçırma Derim .Anladım reis ne önerirsin
Tamamdir hocam teşekkür ederim
gereksiz diye bir şey yok 850w 5-6 yıl yetecekse 1200w 10 yıl yetecek öyle karar vermek lazım pn850D de fena değil tabii kiEkran Kartın İçin Çok Gereksiz Kalır Hocam .
O Yüzden Bunu Alman Her Türlü Yeterli Ve İyi Olacaktır .
![]()
o kadar kafa ütülediğini düşünmüyorum benim arkadaşıma aldırdım şikayet etmedi açıkçasıson yazdığıma bak mevzu o değil, fanın çalışma prensibi![]()
Evet Ama Gerek Yok Şuan 850W Çok Rahat Götürür 650 Bile Günümüz Şartlarında Çoğu Ekran Kartını Besliyorgereksiz diye bir şey yok 850w 5-6 yıl yetecekse 1200w 10 yıl yetecek öyle karar vermek lazım pn850D de fena değil tabii ki![]()