Çözüldü✓ ENERMAX PSU Alınır mı??

enermax psuların fan sesi sorunu yok muydu :kekw:

Bunu Al Hocam F/P Olarak Güzel Ve 8 Korumaya Sahip .

Hocam enermax neden alinmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olabilir hocam sıkıntı yok :D enermaxı almanız hem daha f/p hem de daha mantıklı olur uzun yıllar psu değişme derdiniz olmaz.
Tamamdır hocam iyi günler

Hocam enermax neden alinmiyor

Tamamdır hocam iyi günler
enermax psu fan devri sıcaklığa bağlı çalışmıyordu sanırım, çekilen güce göre fan devrini arttıyordu, bu da fanı sürekli devre girmesini itiyor. rulman ses yapıyor. forumlarda bunun hakkında şikayet var bakın.

enermax psuların fan sesi sorunu yok muydu :kekw:
her üreticinin düşük modelinde problem var enermaxın da ''kötü'' olan modellerinde elbet fan sesi yüksektir ama D.f. X kaliteli bir model kısaca kafa ütüleyecek bir şey olmaz :D

enermax psu fan devri sıcaklığa bağlı çalışmıyordu sanırım, çekilen güce göre fan devrini arttıyordu, bu da fanı sürekli devre girmesini itiyor. ses yapıyor. forumlarda bunun hakkında şikayet var bakın.
Anladım reis ne önerirsin

Ekran Kartın İçin Çok Gereksiz Kalır Hocam .

O Yüzden Bunu Alman Her Türlü Yeterli Ve İyi Olacaktır .

Tamamdir hocam teşekkür ederim

her üreticinin düşük modelinde problem var enermaxın da ''kötü'' olan modellerinde elbet fan sesi yüksektir ama D.f. X kaliteli bir model kısaca kafa ütüleyecek bir şey olmaz :D
son yazdığıma bak mevzu o değil, fanın çalışma prensibi :D

Anladım reis ne önerirsin

Tamamdir hocam teşekkür ederim
Rica Ederim F/P Olarak Alman Gereken Bir Psu Kaçırma Derim .

Ekran Kartın İçin Çok Gereksiz Kalır Hocam .

O Yüzden Bunu Alman Her Türlü Yeterli Ve İyi Olacaktır .

gereksiz diye bir şey yok 850w 5-6 yıl yetecekse 1200w 10 yıl yetecek öyle karar vermek lazım pn850D de fena değil tabii ki :D

son yazdığıma bak mevzu o değil, fanın çalışma prensibi :D
o kadar kafa ütülediğini düşünmüyorum benim arkadaşıma aldırdım şikayet etmedi açıkçası :D

gereksiz diye bir şey yok 850w 5-6 yıl yetecekse 1200w 10 yıl yetecek öyle karar vermek lazım pn850D de fena değil tabii ki :D
Evet Ama Gerek Yok Şuan 850W Çok Rahat Götürür 650 Bile Günümüz Şartlarında Çoğu Ekran Kartını Besliyor :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,315
Üyeler
183,821
Son üye
Zafer Güneş
Geri