Enermax Psu nasıldır

Napcan 6090 mı takacan
Hayır da ama yüksek bi ekran kartı takarım yine ama bu Enermax ı da çok şikayet eden var acaba Deep Cool mu alsam yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belirli bir yüke girmediği sürece fan açmıyor. Bunun dışında korumaları tam zaten. Sorun yaşamazsın.

DeepCool 1000W PN1000M 80+Gold Tam Modüler ATX 3.1 PCIe 5. GEN5 Güç Kaynağı

Bu nasıl peki 8 korumalı ve ortalama aynı fiyat

Ekler

• IMG_6423.webp
    IMG_6423.webp
    113.5 KB · Hit: 12
Son düzenleme:
Ben 850 w olanı kullanıyorum da. 4500e almıştım . Arkadaşlar dediği gibi yük altında fan çalışır sadece boştayken durur.

Arkadaşlar normalde sistemimde Deep Cool pk750d bir psu var hayli hayli yetiyor ama artık sistemi yavaş yavaş geliştireceğim için ileriye dönük bir psu istiyorum GAMİNG GEN TR DE Enermax adlı bi firma var 850w psu parasına 1200w psu satıyor lar bu marka üzer mi yoksa fsp vb. Markalar gibi köklü bir firmamı yardımcı olursanız sevinirim
Al geç Üzmez kaliteli ürün b+ A tier psu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar normalde sistemimde Deep Cool pk750d bir psu var hayli hayli yetiyor ama artık sistemi yavaş yavaş geliştireceğim için ileriye dönük bir psu istiyorum GAMİNG GEN TR DE Enermax adlı bi firma var 850w psu parasına 1200w psu satıyor lar bu marka üzer mi yoksa fsp vb. Markalar gibi köklü bir firmamı yardımcı olursanız sevinirim
1200 de yeter 1350 de yeter 5090 da taksan rahat besleyecektir sen bilirsin ben ileriye dönük 1350 çektim ihtiyacımın çok üzerinde watt olarak ama memnunum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,141
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri