Enermax Psu nasıldır

『MR』GHOST

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
239
Arkadaşlar normalde sistemimde Deep Cool pk750d bir psu var hayli hayli yetiyor ama artık sistemi yavaş yavaş geliştireceğim için ileriye dönük bir psu istiyorum GAMİNG GEN TR DE Enermax adlı bi firma var 850w psu parasına 1200w psu satıyor lar bu marka üzer mi yoksa fsp vb. Markalar gibi köklü bir firmamı yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar normalde sistemimde Deep Cool pk750d bir psu var hayli hayli yetiyor ama artık sistemi yavaş yavaş geliştireceğim için ileriye dönük bir psu istiyorum GAMİNG GEN TR DE Enermax adlı bi firma var 850w psu parasına 1200w psu satıyor lar bu marka üzer mi yoksa fsp vb. Markalar gibi köklü bir firmamı yardımcı olursanız sevinirim
enermax d.f. X ise iyidir.

Fsp vita gm850 biraz daha kaliteli sayılır. Fakat D.F.X modeli fiyatına göre rakipsiz neredeyse.(delta dışında) enermaxda alabilirsin.

Memnunum. Tavsiye ederim. Değerleri de iyi.

Sesi çok mu hocam
fani dönmüyor yük altına girmedikçe, sesi yok. bu fiyata alternatifi yok zaten. sistemim bozulacağına kendini yok ederek bozulabilir üzülmem bu fiyata.

Sesi çok mu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ses çok aşırı yükse girince geliyor ztn değil mi ama bu elektrik vb. Bişey gidince korur sistemi değil mi
Belirli bir yüke girmediği sürece fan açmıyor. Bunun dışında korumaları tam zaten. Sorun yaşamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,532
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri