Neler Yeni

Engellediğimiz Üyelerin İçeriklerimizi Görememesi

Tera

80+
Merhaba BOTrey ArchLinux,

Gizliliğe önem verdiğinizi biliyoruz, fakat burası hacker forumu değil.

Senin hazırladığın faydalı rehberleri engelli üyeler göremezse kötü olur. Neden mi? Belki de tartıştığın üyenin fikirlerine sonradan katılacaksın ve hata yaptığını senin hazırladığın rehberle anlayacak.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Merhaba BOTrey ArchLinux,

Gizliliğe önem verdiğinizi biliyoruz, fakat burası hacker forumu değil.

Senin hazırladığın faydalı rehberleri engelli üyeler göremezse kötü olur. Neden mi? Belki de tartıştığın üyenin fikirlerine sonradan katılacaksın ve hata yaptığını senin hazırladığın rehberle anlayacak.

Bu tavsiyenin gizlilikle bir alakası yok.

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
kimseyi engellemediğim için bilmiyordum bile ama dediğiniz gibi olmalı

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Forum; yardımlaşma ve dayanışma amaçlıdır, bu amaç doğrultusunda "yararlı bilgilerin saklanmasını" doğru bulmuyorum.

Tera

80+
Forum; yardımlaşma ve dayanışma amaçlıdır, bu amaç doğrultusunda "yararlı bilgilerin saklanmasını" doğru bulmuyorum.
Herkes anlamadan "müqemmel, harika, gelmeli bence" falan yazmış. Sen paylaşmayacaksan konu açmanın mantığı ne? O zaman ben de konu açmak yerine profilime yazayım, sadece takip ettiklerim görsün, nasıl fikir?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Herkes anlamadan "müqemmel, harika, gelmeli bence" falan yazmış. Sen paylaşmayacaksan konu açmanın mantığı ne? O zaman ben de konu açmak yerine profilime yazayım, sadece takip ettiklerim görsün, nasıl fikir?

Ziyaretçi olarak içerikleri okuyabilirler. Her şeyin bi' çözümü var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,594
Üyeler
164,533
Son üye
Hitorida
Top Bottom