Merhaba BOTrey ArchLinux,
Gizliliğe önem verdiğinizi biliyoruz, fakat burası hacker forumu değil.
Senin hazırladığın faydalı rehberleri engelli üyeler göremezse kötü olur. Neden mi? Belki de tartıştığın üyenin fikirlerine sonradan katılacaksın ve hata yaptığını senin hazırladığın rehberle anlayacak.
Peki neden görmesini istemiyorsun?Bu tavsiyenin gizlilikle bir alakası yok.
Aman efendim, sonra sizin rehber için rambo bıçı rehberi açabilen hesap satmaya başlarlar.katılıyorum artık engellediklerim rehberlerimden faydalanamayacak
.Ben de diyorum bu konu neden bende görünüyor. Demek ki böyle değilmiş. Böyle olsun.
Herkes anlamadan "müqemmel, harika, gelmeli bence" falan yazmış. Sen paylaşmayacaksan konu açmanın mantığı ne? O zaman ben de konu açmak yerine profilime yazayım, sadece takip ettiklerim görsün, nasıl fikir?Forum; yardımlaşma ve dayanışma amaçlıdır, bu amaç doğrultusunda "yararlı bilgilerin saklanmasını" doğru bulmuyorum.
Herkes anlamadan "müqemmel, harika, gelmeli bence" falan yazmış. Sen paylaşmayacaksan konu açmanın mantığı ne? O zaman ben de konu açmak yerine profilime yazayım, sadece takip ettiklerim görsün, nasıl fikir?
O zaman da gizlemenin mantığı kalmıyor.Ziyaretçi olarak içerikleri okuyabilirler. Her şeyin bi' çözümü var.