PoleStar25
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 39
- İsim
- İsrafil Bedir
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam net bilgim olmamakla birlikte var olan rahatsızlıklardan alınabiliyor ama min %40 oranını toplamalısınız bence araştırıp deneyin şayet alabilirsiniz bu sizin yararınıza olur bir çok faturada ve ulaşım gibi yararları olur sizeBipolar oluşum, diyabet, fıtık vs nedeniyle engelli belgesi çıkartmam mantıklı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam raporunuz süreli mi süresiz mi şayet süresiz ise çıkaracağınız kartta süresiz olur ve ne raporla nede kart ile bir işiniz olmaz ve kart çok daha pratik olurBunu araştıracağım babam böyle işler için gitmeyi vs hiç istemiyor yoruluyorum diyor . Tekrar rapor aldırmak çok zor olur açıkçası . Teşekkürler yardımcı olduğunuz için
Teşekkürler daha uygununa rastlamazsam başvuru yaparım arkadaş indirimide varsa sizi rahatsız ederimMillenicom engelli tarife kullanıyorum.100 mbps 284tl ödüyorum.
Hocam %50 indirim dahi uygulansa 375₺ yapar ve bu rakam dahi yüksek kaldıki en fazla yapılacak indirim oranı %30 olurtürk telekomda engelli indirimi var ama fiyatlar nasıl olur bilmem 50 mbps 745 tl dediler normal fiyat