Neler Yeni

Engelli indirimli Uygun Fiyatlı ISS Önerisi (TürkNet Hariç)

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
İsrafil Bedir
Bipolar oluşum, diyabet, fıtık vs nedeniyle engelli belgesi çıkartmam mantıklı mı?
Hocam net bilgim olmamakla birlikte var olan rahatsızlıklardan alınabiliyor ama min %40 oranını toplamalısınız bence araştırıp deneyin şayet alabilirsiniz bu sizin yararınıza olur bir çok faturada ve ulaşım gibi yararları olur size
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu araştıracağım babam böyle işler için gitmeyi vs hiç istemiyor yoruluyorum diyor . Tekrar rapor aldırmak çok zor olur açıkçası . Teşekkürler yardımcı olduğunuz için
Hocam raporunuz süreli mi süresiz mi şayet süresiz ise çıkaracağınız kartta süresiz olur ve ne raporla nede kart ile bir işiniz olmaz ve kart çok daha pratik olur

Millenicom engelli tarife kullanıyorum.100 mbps 284tl ödüyorum.
Teşekkürler daha uygununa rastlamazsam başvuru yaparım arkadaş indirimide varsa sizi rahatsız ederim

türk telekomda engelli indirimi var ama fiyatlar nasıl olur bilmem 50 mbps 745 tl dediler normal fiyat
Hocam %50 indirim dahi uygulansa 375₺ yapar ve bu rakam dahi yüksek kaldıki en fazla yapılacak indirim oranı %30 olur

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Ertuğrul Bolat
Hocam net bilgim olmamakla birlikte var olan rahatsızlıklardan alınabiliyor ama min %40 oranını toplamalısınız bence araştırıp deneyin şayet alabilirsiniz bu sizin yararınıza olur bir çok faturada ve ulaşım gibi yararları olur size

Hocam raporunuz süreli mi süresiz mi şayet süresiz ise çıkaracağınız kartta süresiz olur ve ne raporla nede kart ile bir işiniz olmaz ve kart çok daha pratik olur

Teşekkürler daha uygununa rastlamazsam başvuru yaparım arkadaş indirimide varsa sizi rahatsız ederim
Arkadaş indirimi var bir ay. 2EE22DE2 referans kodu ile abone olursanız indirimden ikimizde faydalanabiliriz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
İsrafil Bedir
Arkadaş indirimi var bir ay. 2EE22DE2 referans kodu ile abone olursanız indirimden ikimizde faydalanabiliriz.
Peki hocam sizce daha fazla araştırmama gerek var mı malum sizde araştırmışsınızdır ben rastlamadım hem engelli indirimi olan hemde türknetten uygun olan bir firma

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Ertuğrul Bolat
Peki hocam sizce daha fazla araştırmama gerek var mı malum sizde araştırmışsınızdır ben rastlamadım hem engelli indirimi olan hemde türknetten uygun olan bir firma
Evet araştırdım ve en uygun millenicom buldum ama modem satın alırsan comnet ön ödemeli normal tarıife şuan en ucuzu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
İsrafil Bedir
Evet araştırdım ve en uygun millenicom buldum ama modem satın alırsan comnet ön ödemeli normal tarıife şuan en ucuzu.
Modem ihtiyacım yok hocam keenetic extra dsl elimde var
Bu evde kurulum hizmeti dediği sanırım ev içerisinde modem işlemleri galiba demi istemesem dahi ev dışındaki işlemleri yapacaklar
Birde e-posta ile dijital imza seçince evrakları imzalayıp mail olarak yolluyorum galiba demi

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
492
İsim
Ertuğrul Bolat
Modem ihtiyacım yok hocam keenetic extra dsl elimde var
Bu evde kurulum hizmeti dediği sanırım ev içerisinde modem işlemleri galiba demi istemesem dahi ev dışındaki işlemleri yapacaklar
Birde e-posta ile dijital imza seçince evrakları imzalayıp mail olarak yolluyorum galiba demi
E-Devlet üzerinden abonelik işlemleri başlatırsan evrakla falan uğraşmazsın.İlk kurulumda aktivasyon ve kurulum ücreti alıyorlar.Santralden dairenize aktif hat tanımlamak için onun ücreti ve modem kurulum ücreti.Fiberde diğer firmalarda modem kiralamak zorundasınız ancak comnet kiralama hizmeti sunmuyor modem satıyor.Ben şuan ayda 70tl modem kira ücreti ödüyorum.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,642
İsim
Emre siyah
1722843004674.png
;
comnet 100mbps,engelli indirimi yok sanırım bilgim yok. (279tl)

Top Bottom