Neler Yeni

Enpara hakkında bilgi

EagleEye1

80+
EFT ücretinin olmaması şu devirde en cazip gelen şey zaten o yüzden geçmeyi düşünüyorum enparaya ama aklımda bir kaç soru var kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

1- Papara ya para atılabiliyor mu? Atılıyorsa eğer atarken eft ücreti gibi bir ücret ödeniyor mu?
2- Ekstra kart ücreti vs gibi ücret çıkartıyor mu?
3- Hangi atm lerden para yatırabiliyoruz? Para kesintisi yapmadığı şekilde.

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
EFT ücretinin olmaması şu devirde en cazip gelen şey zaten o yüzden geçmeyi düşünüyorum enparaya ama aklımda bir kaç soru var kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

1- Papara ya para atılabiliyor mu? Atılıyorsa eğer atarken eft ücreti gibi bir ücret ödeniyor mu?
1)evet, hayır
2)hayır
3)QNB Finansbank, DenizBank ve TEB

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN

1-) Evet Papara uygulamasından para göndere basıp gerekli adımları görebilirsiniz. İşlem ücreti kesmiyor.
2-) Ekstra ücret yok.
3-)QNB Finans

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
enpara /genel amaçlı
burgan / yüksek mevduat faizi, steam youtube cart curt iade kampanyaları/ 0 faizli arada gelen krediler ve ücretsiz canlı veri gösteren borsa için
işbank / genel benzin elektronik kampanyaları için
hatta bence enparada şuan avantajssız burgandada çünkü hiçbir ücret yok. ama burganın kredi kartı olmadığı için bi yan banka şart. ben olsam burgan + işbankla çalışırım.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Fatih Ayhan

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Screenshot_20230509-110016_Papara.jpg

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Fatih Ayhan
Gerçi şöyle papara hesabı olan biri sana iban gönderemediği için paparaya sadece kendi adına olan bir papara hesabına ibandan gönderdiğinde kesmiyor ücret. Ben papara kullanmadığım için arkadaşlarımın papara hesabına para gönderirken kartı ekletip gönderiyorum öyle ücret kesiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesmiyor. Kestiğine dair kanıtınız varsa buyurun.
Kendi adıma papara hesabım olmadığı için. Farklı açıdan baktım. Sadece kendi hesabına gönderdiğinde kesmiyor evet benim hatam.

EagleEye1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her şey ücretsiz
Teşekkürler.
1)evet, hayır
2)hayır
3)QNB Finansbank, DenizBank ve TEB
1-) Evet Papara uygulamasından para göndere basıp gerekli adımları görebilirsiniz. İşlem ücreti kesmiyor.
2-) Ekstra ücret yok.
3-)QNB Finans
Papara uygulamasına girdiğimde para yatır kısmında enpara çıkmıyor ama sanırım qnb finansbank seçeneği üzerinden o ibana yollamamız gerekiyor değil mi?

Başvuru süreci nasıl oluyor acaba? Kaç günde kart geliyor

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Teşekkürler.

Papara uygulamasına girdiğimde para yatır kısmında enpara çıkmıyor ama sanırım qnb finansbank seçeneği üzerinden o ibana yollamamız gerekiyor değil mi?

Evet. Enpara QNB Finans'ın alt bankası olduğu için QNB Finans seçerek ilerlemeniz gerekiyor.

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Fatih Ayhan
Evet qnb finansbank olarak görünüyor.
5 dakika da canlı görüntülü görüşme ile müşteri olabiliyorsunuz. Banka kartı da 1 hafta içerisinde gelmişti bana.

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
Teşekkürler.

Benim 2 haftayı buldu gelmesi. Başvuru süreci için uygulamayı indirin enparalı ol kısmından gerekli bilgileri girin sonrasında görüntülü görüşme ile 2 dakika zaman ayırarak kimlik ve yüzünüzün fotoğrafı alındıktan sonra kart basılıp gönderiliyor.

EagleEye1

80+
Evet. Enpara QNB Finans'ın alt bankası olduğu için QNB Finans seçerek ilerlemeniz gerekiyor.
Benim 2 haftayı buldu gelmesi. Başvuru süreci için uygulamayı indirin enparalı ol kısmından gerekli bilgileri girin sonrasında görüntülü görüşme ile 2 dakika zaman ayırarak kimlik ve yüzünüzün fotoğrafı alındıktan sonra kart basılıp gönderiliyor.
Evet qnb finansbank olarak görünüyor.

5 dakika da canlı görüntülü görüşme ile müşteri olabiliyorsunuz. Banka kartı da 1 hafta içerisinde gelmişti bana.
Teşekkür ediyorum bilgiler için. Benim için en önemli şey eft ücreti bu devirde sağa sola sürekli yollanıyor ve 3-5 Tl olarak gözüken miktar ay sonunda bir dağ oluyor gerçekten :D
Papara da da ücret alınmadığını öğrenmek gerçekten güzel oldu internet alışverişlerinin çoğunu o kartla yapıyordum.

Son olarak enpara da sanal kart oluşturma olayı var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,831
Üyeler
161,346
Son üye
SamereL
Top Bottom