Enstruman Eğitimi Hakkında

HuliisA

80+
Reaksiyon skoru
150
Arkadaşlar konuyu yanlis yere acmis olabilirim bunun herkesten özür dilerim fakat benim icin onemli bir konu

Arkadaşlar sizce youtube dan def mi yoksa bağlamamı daha kolay öğrenilebilir bu 15 tatilde bir enstrüman edinmek istiyorum.

Def ve bağlama fotolarini koyuyorum

Ekler

• images (5).jpeg
    images (5).jpeg
    28.8 KB · Hit: 40
  • shopping.jpeg
    shopping.jpeg
    3.1 KB · Hit: 45
Arkadaşlar konuyu yanlis yere acmis olabilirim bunun herkesten özür dilerim fakat benim icin onemli bir konu

Arkadaşlar sizce youtube dan def mi yoksa bağlamamı daha kolay öğrenilebilir bu 15 tatilde bir enstrüman edinmek istiyorum.

Def ve bağlama fotolarini koyuyorum
Bağlama öğrenin. Çalması çok zevkli bir o kadarda meşakkatli.

Hocam Toplama tavsiye bölümünü seçmeseydiniz bence def daha kolay.
Şimdi şöyle ben hem ilahi hemde türküyü seven birisiyim yaşım 15 şuan korona olduğu için kursa gidemem YouTube dersleri üzerinden öğreneceğim siz olsanız hangisini seçerdiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bağlama öğrenin. Çalması çok zevkli bir o kadarda meşakkatli.
Şimdi şöyle ben hem ilahi hemde türküyü seven birisiyim yaşım 15 şuan korona olduğu için kursa gidemem YouTube dersleri üzerinden öğreneceğim siz olsanız hangisini seçerdiniz

Şimdi şöyle ben hem ilahi hemde türküyü seven birisiyim yaşım 15 şuan korona olduğu için kursa gidemem YouTube dersleri üzerinden öğreneceğim siz olsanız hangisini seçerdiniz
Kesinlikle bağlama.

Bağlama
Daha kolay değil fakat değer

Bağlama.

Bağlama
Daha kolay değil fakat değer
Peki bağlamayı youtube üzerinden öğrenecebilirmiyim? Yani youtube üzerinden öğrenme olasılığı hansinin daha yüksek?
Eğer bağlama öğrenme olabilirse kanal önerir misiniz??

Kesinlikle bağlama.
Peki bağlamayı youtube üzerinden öğrenecebilirmiyim? Yani youtube üzerinden öğrenme olasılığı hansinin daha yüksek?

Hocam sizin yeteneğinize bağlı.

Önerebileceğim bir kanal yok ama izleyerek öğrenilebilir.

Hani hocam daha once hic muzik aleti calmadim yani simdi alirim ama calamazsam morelim bozulur o yuzden sizce hangisi daha mantikli YouTube dan ogrenecegimi dusunerek

Hocam sizin yeteneğinize bağlı.
Bu arada hocam ezber yeteneğim iyidir

Bu arada hocam ezber yeteneğim iyidir

Hani hocam daha once hic muzik aleti calmadim yani simdi alirim ama calamazsam morelim bozulur o yuzden sizce hangisi daha mantikli YouTube dan ogrenecegimi dusunerek
Ben deften çok zevk alacağını düşünmüyorum. Bağlamayı çalamayan biri olarak her elime aldığımda iki tıngırtsam bile çok zevk alıyordum. Moralin bozulmaz emin ol zamanla alışırsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,736
Üyeler
188,153
Son üye
cemkaraca
Geri