bf6 aldığım zaman özel indirim yoktu? Oyun çıktı ve 20% vardıDostum zaten böyleydi. Özel indirim vakitlerinde %20'ye ekstra olarak çıkarılıyor.
normal olan yüzde 5 zatenArtık Epic games Oyunların'dan satıl aldığımız para'nın 20%sini değil 5%ini iade ediyor galiba Geçmiş olsun arkadaşlar
ARC ile BF6 20% verdi şuan neden 5% o halde beanormal olan yüzde 5 zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bıtelı hemde baya oldu
cunku yuzde 20nınde bır suresı vardı ve bıttıARC ile BF6 20% verdi şuan neden 5% o halde bea
Çok saçma o halde 1.5 hafta önce Arkadaşım alacaktı yine vardı 20% kafalarına göre iş yapıyolar o haldecunku yuzde 20nınde bır suresı vardı ve bıttı
belki ilkbahar indirimi gibi buyuk indirimlerde geri gelir
yanlıs hatırlamıyorsam 5 ocakta bıtmıstı son gun ben fıfa almıstım hattaÇok saçma o halde 1.5 hafta önce Arkadaşım alacaktı yine vardı 20% kafalarına göre iş yapıyolar o halde
değil hocam normalı 5 büyük indirim zamanlarında oluyorben ne zaman oyun alsam hep %20 görüyordum . Normali %20 değil miydi?
valla ben de hep 20% gördüm fakat öyle diyorsan öyledir ama O halde hep 20% olsun normal zaman da 5% olması saçma hatta İndirim'de 5%-10% daha mantıklı zaten iyi indirim yapıyolar Üstüne 20% meh tabi ki son kullanıcı için daha iyi fakat neysee garippp göreceğiz bahar indirimi olur MART ayın'dayanlıs hatırlamıyorsam 5 ocakta bıtmıstı son gun ben fıfa almıstım hatta
değil hocam normalı 5 büyük indirim zamanlarında oluyor
Epic den oyun alan mı var bedavaları toplamayı bile bıraktım şahsen.Artık Epic games Oyunların'dan satıl aldığımız para'nın 20%sini değil 5%ini iade ediyor galiba Geçmiş olsun arkadaşlar