Epic Games 50₺ Civarı Oyun Önerisi

Çapuling

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
76
Epic Games’te 35-40₺ kadar bakiyem birikmiş, üzerine biraz ekleyerek gerçekten güzel ve kaliteli olduğunu düşündüğüm bir oyunu alabilirim, önerilerinizi bekliyorum.

Chased by Darkness var güzel bakmanı tavsiye ederim fiyatına göre iyi bir üğrün.​

Metro Exodus Gold Edition.​

GamePass’te olması lazım bunun.
The walking dead
The wolf among us
Batman oyunlarını al

ya da Mafia 1 al
Mafia Trilogy ve Among us zaten var TWD de ilgimi çekmiyor. Batman oyunları oyun değeri olarak bir şey barındırıyor mu yoksa dümdüz film oyunu mu?

Chased by Darkness var güzel bakmanı tavsiye ederim fiyatına göre iyi bir üğrün.​

Beğendim teşekkürler, aklımda olacak.

GamePass’te olması lazım bunun.

Mafia Trilogy ve Among us zaten var TWD de ilgimi çekmiyor. Batman oyunları oyun değeri olarak bir şey barındırıyor mu yoksa dümdüz film oyunu mu?

Beğendim teşekkürler, aklımda olacak.
Arkham serisi oyun sektörüne çok şey katmış oyunlar youtubedan gameplayini izleyebilirsin.

Back4blood ,alan wake remastared ,rising storm 2: Vietnam, metro 2033,last light,exodus, Outlast, Outlast 2, bf V, 2042
Post automatically merged:

Seç-beğen-al kral

Back4blood ,alan wake remastared ,rising storm 2: Vietnam, metro 2033,last light,exodus, Outlast, Outlast 2, bf V, 2042
Post automatically merged:

Seç-beğen-al kral
hocam bf v oynadınız mı? aklımda birkaç soru var oynadıysanız denk gelmişken sorayım.

Hayır bf serisi sevmiyorum ben hele 2042 çok kötü öyle kütüphanede duruyor ama V alınabilir hikaye modu var en azından 2042 de oda yok
hocam ben online ile ilgilenmiyorum zaten hikaye için soracaktım eğer az da olsa baktıysanız nasıl hikaye modu?

hocam ben online ile ilgilenmiyorum zaten hikaye için soracaktım eğer az da olsa baktıysanız nasıl hikaye modu?
Hocam hikaye olarak beş para etmez. Görevler çok boş ve tekrar ediyor. Sizi açık dünyaya salıyor git şuradaki uçağı patlat git şunu al vesayire gibi görevler şeklinde ilerliyor. BF oyunlarında hikaye istiyorsanız BF 1 in hikayesi güzel onu önerebilirim. BF 3 ve 4 de hikaye olarak güzeldir.

Hocam hikaye olarak beş para etmez. Görevler çok boş ve tekrar ediyor. Sizi açık dünyaya salıyor git şuradaki uçağı patlat git şunu al vesayire gibi görevler şeklinde ilerliyor. BF oyunlarında hikaye istiyorsanız BF 1 in hikayesi güzel onu önerebilirim. BF 3 ve 4 de hikaye olarak güzeldir.
bf v düşünmüştüm hazır indirimde diye ama pek önerilmiyor kalsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,357
Üyeler
191,077
Son üye
uçantraktör
Geri