40tl bir oyuna veremiyorsan ne bileyim yanii :/Oyunlar pahalı diye ağlayıp 40 TL bile vermeyen alt insan beyanı.
135den 33,75 TL'ye düşmüşUnity ne kadara düşmüş Assasins Creed Unity
Bilemiyorum 33tl de çok büyük bir para değil yanii :/ steam ne kadar indirim yapıyor kiSteam yaz indirimlerinde ne kadar olur unity ona göre epicten alcam
40tl bir oyuna veremiyorsan ne bileyim yanii :/
aldığım kötü mü iyi mi :/ bu oyunların cracki var mı acaba bu kadar para harcamasak
Şaka mı yoksa zeka sorunu mu anlayamadım?hepsinin cracki var ise boşuna mı para harcadım geri iade edeyim mi :/
gta 5 85 TL olmus epicte
Kardeşim öylesine yazmıştım ciddiye alıp buraya yazıyorsun ya aklında sorun var galiba :/ 40tl den mi kaçınacam dolar olmuş 17tl 40 TL'nin değeri mi kalmışŞaka mı yoksa zeka sorunu mu anlayamadım?
var knk pc game pass 30 tlPc de yok galiba onlar
Her ay 30 TL vereceğime kalıcı oyun alırımvar knk pc game pass 30 TL
Arkadaşlar hiç assasin creed serisi oynamadım origins nasıldır sararmibu indirimler ne zamandır var bilmiyorum. geçen 13 TL'ye assasin creed 2 aldım baktım bayaa sardı assasine başlamaya karar verdim şimdi de assasin creed origins aldım 269 tlden 40 TL'ye düşmüş dedim indirim bitmeden alayım. Aldım da . İndirim 16.06.2022 saat 18:00'da bitiyormuş haberiniz olsun
Evet derseniz yapistircam pc yi açıncaArkadaşlar hiç assasin creed serisi oynamadım origins nasıldır sararmi
Ücretsiz aldım ben benim için sorun yok ta alamayanlar için iyi gibi
bebişim oyun 40 saatte bitiyorHer ay 30 TL vereceğime kalıcı oyun alırım